Måndag 23/12

23 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir intensiv men rolig. Dels så har du ett privat projekt som du vill ro iland och dels har du förberedelser för julen att göra. En släkting kommer med ett förslag som du till en början tycker låter rätt så orimligt.

Oxen 20/4-20/5

Måndag handlar om att ha koll och på att kunna styra upp arbetet så att det fungerar oavsett om du är hemma eller på jobbet. Det blir en intensiv dag som andas jul. Under eftermiddagen kommer du på den perfekta klappen till någon som står dig nära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du måste ta hand om dig själv bättre. Om du är sjuk eller förkyld så bör du stanna inne och kurera dig, inte stressa runt i affärer eller jobba in i det sista. En konflikt som rör pengar  får känslorna att blossa upp idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svår att neka en vän hjälp fast du inte ens hinner med det du planerat att göra själv. Hen betyder så mycket för dig att du omöjligt kan stå emot när hen har hamnar i klistret. Idag får du höra ett skvaller om en romans som är på väg att gå pt skogen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen försöker du vara rationell och lagom engagerad. Det blir en bra dag som bjuder på variation både när det gäller arbete och nöjen. Idag lyckas du övertyga en vän om att hen måste tänka om när det gäller ett gemensamt projekt.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar en sak i taget just nu och du försöker att inte tänka så långt framåt. Det har varit en stressig period både fysiskt och psykiskt och nu behöver du få tid att varva ned. Kvällen bjuder på julmys och uppesittarrim.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen tar du tag i de sista förberedelserna inför jul. Du slås av det absurda i att du tillbringat så många dagar bara för att förbered en endaste dag. Under eftermiddagen får du en fin komplimang som gör dig glad.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen handlar inte om dig utan vad du kan göra för andra. Det blir en harmonisk dag där du tar hand om dem som står dig nära. En spontan gest mot någon som har det svårt sprider sig sker en som ringar på vattnet, du sätter omedvetet igång en positiv rad av händelser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inte mycket som stör dig just nu. Du njuter till fullo av nuet och försöker att inte fundera så mycket över din oro för framtiden. Eftermiddagen blir annorlunda och lite äventyrlig. Du upptäcker en vildare sida hos dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen delas in mellan saker som måste göras och saker som du vill göra. Det blir en härlig dag där pyssel och julbak kan vara några av aktiviteterna som du roar dig med. Kvällen handlar om dina vänner och om en begynnande romans.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att bemöta problem och du har ofta ett rationellt sätt att hantera saker som inte fungerar så som du vill. Idag står du inför ett logistiskt problem, men tack vare att du tänker utanför ramarna så lyckas du.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och annorlunda. Du hinner med mer än du tänkt dig från början och du är rätt så nöjd med ditt sätt att hantera de problem som du stöter på. Eftermiddagen handlar om saknad, men även bristen på saknad och det är den som gör dig mest förvånad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons