Tisdag 24/12 JULAFTON     

24 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Julafton handlar om familjen och att det är de små sakerna som betyder mest för dig. Idag får du ett God Jul av en vän och du inser att du blir löjligt glad för att hen tänker på dig. Kvällen handlar om god mat och mys.

Oxen 20/4-20/5

Inledningen blir stillsam och du njuter av att umgås med familjen. Efter lunch börjar det traditionella julfirande med släkten och oavsett om det innebär att träffas hemma hos dig eller om du åker iväg så får blir det trevligt. Dagen bjuder på många skratt och en hel del god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under julafton hinner du med båda familjedrama och försoning. Det blir en dag precis i din smak där du njuter av att umgås med dina närmaste men också tar chansen att gnabbas lite. Du gillar när det händer saker och det inte blir för lugnt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att diskutera, äta, och ha trevligt. Oavsett om du firar den här dagen tillsammans med hela släkten eller bara dina närmste så blir det en dag som bjuder på det mesta du kan önska dig. Om du får möjligheten finns det även en nära vän som du gärna vill träffa en stund.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du måste vara lite mer bestämd mot dina vänner som envisas med att försöka få dig ifrån din familj idag. Även om dina vänner många gånger står dig närmare än din släkt så handlar just den här dagen om familjen och inte om att ha kul. Du unnar dig mycket god mat och julmys idag.

Jungfru 23/8-22/9

Under julafton vill du hinna med allt som traditionerna föreskriver, men det kan vara svårt, särskilt om du kommer från en familj med många olika förgreningar och alla förväntar sig en liten stund av ditt sällskap idag. Här är det planering som gäller. En överraskning blir din perfekta present idag.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika sätt att fira den här dagen och du väljer gärna det lite mer stillsamma. Du tycker att det är viktigt att umgås med de som betyder mest för dig, inte med fastrar, mostrar och kusiner. Dagen kretsar kring eftertanke och julefrid.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Under julaftonen försöker sträcka ut en hand till människor som inte har så mycket så här i jultider. Oavsett om det är ett skänka en pengar till välgörenhet, köpa en kopp kaffe till kvinnan som sitter i gathörnet eller ordna knytis tillsammans med de vänner som inte har någon att fira med så blir det en minnesvärd jul.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om familjen och om att bara ta det lugnt och njuta av dagen. Oavsett om du är hemma eller bortrest så gör du inte så mycket nytta på julaftonen. Du tillåter dig bli bortskämd av andra som tycker det är roligt att stöka i köket eller fixa med jullekar.

Stenbocken 22/12-19/1

För dig är familj, släkt och traditioner viktigt oavsett om du skapar dina egna eller om du håller på det som alltid varit. Den här dagen kretsar kring att umgås med de personer som står dig närmast och du njuter varje sekund. En julhälsning från en speciell vän förhöjer stämningen ytterligare den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite stressad över att inte hinna med allt som du planerat, men om du bara tar ett djupt andetag och fokuserar på att njuta av stunden och låta saker bli som de blir utan att stressa upp dig så kommer det att bli en härlig julafton full av skratt och god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen är det familjen som gäller. Det blir en skön dag full av roliga upplevelser oavsett om ni firar hemma eller borta. Det enda molnet på himlen är att det saknas någon den här dagen, det kan vara en partner, en släkting eller en väldigt nära vän.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons