Onsdag 25/12

25 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Juldagen handlar om lugn och ro. Det kan vara att titta på film hela eftermiddagen, att spela spel med familjen, gå på bio eller läsa en bok. Dagen kretsar dagen främst kring vila. Oavsett hur du firar jul så brukar du alltid vara helt slut på juldagen.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att koppla av idag, särskilt om det är fint väder ute. Det finns en rastlöshet i dig som gör att du måste aktivera dig trots att de flesta i din familj verkar nöja sig med att bara ta det lugnt och vila. Goda nyheter piggar upp den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker att fixa det sista innan du flänger iväg idag. Det kan vara arbete, släktkalas eller bara att träffa en vän. Du har mycket inbokat under ledigheterna och det gör att du inte hinner vila upp dig så mycket som du skulle behöva.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på en hel del diskussioner. Mycket rör en semesterresa som av någon anledning blir framflyttad eller kanske inte av alls bli av. Du är besviken, men du inser också att det är nödvändigt även om vissa familjemedlemmar inte håller med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om vänner snarare än familjen. En prefekt dag att träffas, strosa runt eller gå ut och festa på kvällen. Du är på ett strålande gott humör just nu och din charm får de flesta på fall. Det finns en person som du gärna vill locka med ut idag, och du tänker inte acceptera ett nej.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig, men lite annorlunda. Du har icke julrelaterade aktiviteter inplanerade den här dagen. Eftermiddagen verkar vara på en annan ort, kanske är du på väg bort från vintermörkret. Oavsett planer så blir et en lyckas dag.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del saker att ordna med på morgonen men sedan är du fri att göra precis som du vill oavsett om det är att sitta framför TV eller umgås med vänner. Under dagen sätter du stopp för ett ganska elakt rykte som rör en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar dagen lite som den kommer. För dig är det extra skönt att kunna vara lite spontan och bryta av mot vardagen. Är du ledig den här dagen är du gärna utomhus om vädret samarbetar. Du behöver frisk luft för att kunna tänka klart.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite stressig, men den blir ändå trevlig och sällskaplig. Du umgås mycket med din familj. Det kan stå dig upp i halsen vissa dagar, men du skulle ändå inte vilja ändra på någonting. Idag unnar du det lite egen tid och skämmer bort dig själv med en lyxig present.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att kämpa för ett mål som du har. Du vet att du inte kan ge upp även om det periodvis känns motigt. Du är lika envis som alla jordtecken och idag så bevisar du än en gång varför du alltid når dina mål. Du kämpar långt efter att alla andra har gett upp.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir rolig, annorlunda och kreativ. Du avslutar ett projekt och det blir mycket bättre än du tänkt dig. Under dagen får du höra rykten som gör dig lite nervös. Det visar sig vara falska rykten och när du får höra sanningen så blir du glad och förvånad.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och motiverande. Du umgås med vänner och tillsammans upptäcker ni världen. Idag träffar du en person som du inte umgås lika mycket med längre och du kommer på varför hen är så speciell. Hen har en förmåga att utmana dig på ett positivt sätt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons