Torsdag 26/12

26 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du förstå en konflikt, men du misslyckas eftersom du inte är så insatt i alla detaljer som du tror att du är. Det handlar om mer än bara ett bråk, det handlar om två människor som sårat varandra djupt och det gör det svårt att medla.

Oxen 20/4-20/5

Du börjar få tillbaka din energi, men du mår psykiskt dåligt av att det är så lite solljus. Är du utomlands och har tillgång till sol ska du verkligen suga i dig av den energin. Är du kvar i mörkret här hemma handlar dagen mest om att ta hand om dig själv och om att bara njuta av stunden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen handlar om att fynda och om att unna sig materiell lyx. Du kan få lite dåligt samvete över att du konsumerar så mycket just nu, men du slår snabbt bort skuldkänslorna. På kvällen träffar du gärna vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig och social. Du umgås med dina närmaste vänner och om du kan så försöker du få med en person som du älskar att umgås med men som kan vara lite folkskygg mellan varven. Hen är en riktig hemmaråtta och är svårt att locka ut. Använd dig av din charm så går det nog bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns många äventyr som du har missat, men det största av allt ligger precis framför dig om du bara är lite envis. Dina känslor är starka, men då är dålig på att kämpa för det du vill ha, du hoppas på att ödet löser det åt dig ändå. Idag får du en idé som du bör ta vara på.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen försöker du anamma lite olika metoder för att enklare kunna lösa vissa problem. Du får en positiv respons och du inser att det inte är så tokigt att vika från sina vanliga rutiner och testa lite nytt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska lugn, men för dig är lugnet en välsignelse. Du behöver få vila ut inte bara fysiskt utan du behöver även få en mental paus från vardagen. Under dagen får du nyheter som du gått och väntat på.

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen har du mycket att göra, du stressar mer än du borde och det gör att du knappast är utvilad på kvällen fast du varit ledig. Kanske borde du tänka om när det gäller hur du firar din jul. Lugn och ro är minst lika viktigt som griljerad skinka och julklappar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns väldigt mycket äventyr den här torsdagen. Du träffar nya människor och du har roligt. Du testar dina gränser och prövar ditt mod i olika aktiviteter. Kvällen blir minst lika social som dagen, då är det fest som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns mod och en vilja att komma framåt. Genom att vara envis når du mål efter mål som du satt upp. Även om du unnar dig att vara lat idag så bryter du av med aktiviteter som har med ett fritidsintresse eller en sport att göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är glad, nyfiken och framåt just nu. Det finns massor av spontanitet och glädje i ditt tecken just nu. Under den här dagen vågar du testa nya saker och du fixar även med en del gamla projekt. Idag är en bra dag att göra fynd som har med kläder eller skönhet att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du mår ganska dåligt just nu eftersom du har insett att du faktiskt är nöjd med din frihet och du saknar inte en viss person hälften så mycket som du trodde att du skulle göra. Den du istället saknar finns betydligt närmare dig just nu, men ni ses inte så ofta.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons