Fredag 27/12

27 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att ha tur och om att testa dina gränser. Det blir en rolig och omväxlande dag som utmanar dig både fysiskt och psykiskt. Du gillar utmaningar så därför tycker du att den här typen av dagar är väldigt givande.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir väldigt lugnt. Det handlar mer om att ordna inför kommande år, städa och fixa än att arbeta hårt, Den här fredagen kan gå rätt långsamt om du inte ser till att hålla dig sysselsatt. Kvällen bjuder på hemmamys och skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande gott humör den här torsdagen. Du har fått höra roliga nyheter som du är ivrig att få dela med dig av. Under eftermiddagen får du möjligheten att betala igen en gammal skuld som du har till en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar varje möjlighet som du får att spendera tid med en vän. Du inser hur mycket du saknat hen varje gång som ni träffas och du kan inte riktigt få nog av hens närvaro. Under eftermiddagen är du ovanligt öppen med hur du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Livet är kort och utmaningarna många så du tar varje chans du får att lyckas med något ut över det vanliga. Idag så spenderar du tid att planera inför framtiden, du inser att trots att du gjort en del dumma val så finns det fortfarande tid att rädda upp situationen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att utmana sig själv på olika sätt. Det blir en rolig och utvecklande dag där du lär du många nya saker. Du har fått in eld i ditt tecken och det ger dig lite mer energi än du brukar ha så här års.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen försöker du få en vän att ta ett ganska avgörande steg. Du vet att du manipulerar din vän, men samtidigt så ser du inte problemet med att försöka få hen att göra något som är bra för hen. Kvällen handlar om att vara flexibel.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tag i en del projekt som du måste blir klar med innan nyår. Du har tagit det lugnt ett par dagar, men nu känner du att du måste utmana dig själv för att lyckas avsluta några av de mål som du satt upp för 2019.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lat de här dagarna. Du gör inte mycket nytta men du aktiverar dig med saker som du tycker är kul när du väl bestämmer dig ör att göra något. Under dagen försöker du få kontakt med en vän som här märkligt tyst.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir inte alls så som du trott att den skulle bli. Ödet slår till än en gång och när det är starka krafter i farten är det svårt att stå emot, du sveps med som ett löv i vinden oavsett om du försöker kämpa emot eller inte. Det bästa du kan göra är att vara öppen för det som ödet har i beredskap för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara ganska bestämd mot en släkting eller vän som lätt bara sjunker in i lathet. Hen har inga problem att ligga i sängen i timmar och bara dåsa. Du behöver ge din vän lite motivation för att ta sig ut ur hemmet och aktivera sig lite.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om flexibilitet och om att vara öppen för förslag. Du inser att du faktiskt lever livet de här dagarna och njuter av nuet så mycket att du ofta glömmer att höra av dig till en vän som saknar dig väldigt mycket.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons