Lördag 28/12

28 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du att inte tänka på hur mycket du har att göra. Du har tagit på dig saker självmant, men du har inte funderat över hur mycket det är rimligt att hinna med på en enda dag. Kvällen blir social och trevlig.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om hemmet och om att småpyssla med familjen. Det blir en lagom aktiv och trevlig dag där du aktiverar dig lagom mycket. Planerar du att fira nyår hemma hos dig kan dagen handla om lite förberedelser.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte på humör att diskutera känslor idag men din partner tycker att öppen kommunikation är viktigt och hen försöker pressa dig att öppna upp dig idag. Du blir tvärtom, istället för att prata om vad du känner så sluter du dig som en mussla.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande gott humör idag. Det finns en massa härlig energi i ditt tecken just nu och du har en massa olika idéer om projekt som du vill komma igång med. Din omgivning hänger inte riktigt med i din takt och kan bli irriterade på att du drar igång så mycket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen ägnar du dig gärna åt en hobby. Det har bitvis varit en stressig höst och du har inte hunnit med så mycket som du skulle vilja hemma. Nu under julhelgerna har du plötsligt hur mycket tid som helst att lägga på dina fritidsintressen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta och ge i olika situationer. Det blir en rolig och stimulerande dag där du får utlopp både för din energi och för dina idéer. En vän behöver vägledning i ett dilemma som rör ett hjärteproblem av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en underbar och intressant lördag där fokus ligger på att ta hand om någon annan. Du älskar att skämma bort människor som du bryr dig om och idag får du verkligen utlopp för den sidan. Under kvällen kan en det uppstå en diskussion som rör pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är pigg och motiverad just nu. Det finns så mycket som du vill komma igång med och idag är en bra dag att starta upp nya projekt både i hemmet och på arbetet. Just nu är du intresserad av siffror och ekonomi. Kanske borde du läsa vidare i ämnet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att våga ta för sig i olika situationer och att inte vara rädd för nya bekantskaper. Du är attraktiv och just nu sänder du omedvetet ut signaler som får beundrare att flockas kring dig. Son singel är det bara att njuta av alla uppmärksamhet med har du ett förhållande bör du se upp för svartsjuka.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och skön lördag där fokus ligger på dig själv och på din personliga utveckling. Du har satt upp mål inför 2020, och du har redan tjuvstartat med ett par av dem för att komma igång så fort som möjligt. En beundrare börjar höra av sig mer och mer, vilket gör dig både smickrad och förvånad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är inte ofta som du verkligen kan ge dig hän till att dagdrömma  på samma sätt som just nu. Kanske är du bortrest och tillbringar en hel del tid i solstolen vilket gör det lätt för tankarna att vandra iväg eller så chillar du hemma. Oavsett så är det en viss person som ockuperar din tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen bjuder på goda nyheter, särskilt för sent födda Fiskar. Det är också en dag där du har möjlighet att göra unika fynd och komma lång med ett privat projekt som du nyligen startat. En konflikt med en vän kan förvärras under kvällen om du inte vågar vara ärlig.

Ledsen för Fiskarnas bortfall, här kommer sista horoskopet för dagen.

mvh

Felicia Astrolog

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons