Söndag 29/12

29 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen får du möjligheten att vara en god vän till någon som har problem som hen behöver få ventilera. Det blir en bra dag och en härlig kväll. För nyförälskade Vädurar andas livet romantik just nu.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att vara social men också om att göra fynd. Kanske letar du efter något till nyårsnatten. Du gillar tanken på en speciell kväll där du får möjligheten att laga god mat och sätta på dig något fint. För Oxen är lyx det bästa som finns.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undviker en person som omger sig med negativ energi och som har en tendens att dra med sig andra ned i sitt privata mörker. Hen brukar vara ganska negativ i vanliga fall, men med mörkret och en längre period av sysslolöshet är hen olidlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en trevlig söndag att se fram emot. Du umgås med familjen och tillsammans ger ni er ut på ett äventyr. Det kan vara långpromenad i skogen med avslutande korvgrillning eller så är det skidor eller andra utomhusaktiviteter som väntar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du massor av energi och den gör du av med utomhus. Oavsett om det är sport eller bara vanliga utomhusaktiviteter som du ägnar dagen åt så är det ett bra sätt att bli av med all energi så du sover gott om natten. Det finns en persons som du tagit upp mer och mer kontakt med.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att säga ja till lyx och det är inget du har problem med. Du älskar reor eftersom det ofta ger dig möjligheten att köpa saker som du vill ha med som brukar vara för dyra för dig. Kvällen unnar du dig hemmalyx.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett ganska nyckfullt humör och du får lätt utbrott för småsaker. I grund och botten handlar det om att du har problem Månens position eftersom den påverkar dig så starkt just nu. Kvällen handlar om skvaller som gränsar till förtal.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och givande. Du har många olika aktiviteter för dig och du gillar att hålla ett högt tempo genom hela dagen. Kvällen handlar om vänskap och om att stärka tilliten mellan dig och en vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar inga risker just nu. För dig är det bättre att spela med säkra kort och veta vad du har än att chansa och förlora något hyfsat för något som du inte ens vet om du vill ha. Det är ganska olikt Skytten att vara så här försiktig, men just nu influeras du mycket av jord.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att våga chansa lite. Du tar sällan risker, men just idag vinner du mycket om du kliver ut från din komfortzon. Det finns en person som intresserar dig, men hen väntar på att du ska ta första steget, något som du sällan gör. Kanske är det din tur att bli jägare.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara aktiv och om att göra saker som du tycker om som matlagning, utomhusaktiviteter eller ett projekt av något slag. På kvällen dukar du under tidigt, du är väldigt kvällstrött just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar om vänskap och om förmågan att lita på varandra. Det blir en bra dag som andas förtroende. Det var länge sedan som du öppnande upp dig på det här sättet. Det börjar med ett enkelt hej och slutar med en fullständig känslomässig urladdning.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons