Tisdag 31/12 NYÅRSAFTON

31 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under nyårsafton är du stressad eftersom du vill hinna med så mycket både på dagen och på kvällen. Kvällen blir rolig och annorlunda. Du bryter mot dina vanliga rutiner och gör något som du verkligen inte brukar göra, men det är kul att få vara barnslig ibland.

Oxen 20/4-20/5

Nyår blir stressig, men ändå trevlig. Du har projekt från tidig morgon fram till dess att det är dags att börja fira. Under dagen försöker du dessutom kasta in några små, extra överraskningar inför kvällen. Kvällen och natten blir magisk, full med god mat och många skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du orkar inte argumentera med en släkting som är på krigsstigen. Hen har alltid svårt att ta ett nej och idag så är det extra jobbigt eftersom hen vet att du säger nej av principskäl. Kvällen blir rolig, men inte särskilt överraskande.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite lat idag. Det handlar om att du inte riktigt orkar bry dig så mycket som du tänkt dig att du skulle göra. Det finns egentligen bara två saker som du tycker är viktiga, att få umgås med din förälskelse och att få ett bra avslut på 2019.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Nyårsafton börjar för tidigt för din del. Du ger dig ut på en längre resa och du är ganska uttråkad innan du kommer fram. Kvällen blir betydligt trevligare än dagen. Den innehåller alla element som du vill ha, kärlek, drama och massor av fest.

Jungfru 23/8-22/9

Idag glittrar du som ingen annan. Dina förberedelser har gett resultat och du kommer att vara en av festens mest omsvärmade personer. Kvällen blir rolig, flitig och full av upptåg. Har du en partner bör du se upp så hen inte bli svartsjuk

Vågen 23/9-22/10

Det finns en person som gärna vill umgås med dig idag, men du undviker hen eftersom du tycker att hen är lite klängig och efterhängsen. Du har inte hjärta att säga hur du känner rakt ut så därför ser du till att hålla dig undan. I övrigt en härlig nyårsafton och en rolig kväll.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag lovar du alldeles för mycket och du börjar det nya året i natt genom att bryta minst ett eller två av dina nyårslöften. Du brinner just nu av både passion och av engagemang det är därför du vill så mycket, men orken finns inte riktigt där.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig, men ganska lång nyårsafton. Du kan vara iväg på en resa eller så blir dagen ett äventyr i sig fast du är hemma. Under kvällen kommer sanningar att avslöjas och löften att ges. Natten blir sen och full av passionerade diskussioner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du fram emot en mysig dag och kväll. För dig markerar årets sista dag slutet på ett spännande, jobbigt och givande år. Du vill fira av 2019 ordentligt innan du slänger dig in i de utmaningar som 2020 medför. På kvällen kan det komma en oväntad kärleksförklaring, fantastiska nyheter och en udda förfrågan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en trevlig nyårsafton att se fram emot. Du gillar att agera värd och därför så ser du till att allt är så förberett som möjligt så att du inte missar möjligheten att få vara lite social under kvällen. Kvällen blir rolig, berusande och väldigt sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Den sista dagen på året bestämmer du dig för att vara ärlig, inte bara mot dig själv utan även mot din omgivning. Det blir en intressant slut på dagen och en underbar början på 2020. Vissa drömmar slår in den här nyårsnatten, samtidigt som vissa relationer går i kras.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons