Onsdag 1/1

01 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen känner du dig lite seg och har svårt att komma igång, i alla fall om du har aktiviteter eller måste jobba. Under dagen försöker du hitta svar på en fråga som du började grubbla på under kvällen igår. Du vet att svaret finns inom räckhåll, det gäller bara att veta hur du ska få fram det.

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen så har du mycket som du ska hinna med, men om du bara tar en sak i taget så slipper du ändå stressa. Du är bra på att lägga upp ditt arbete så att du kan varva det med nöjen. Kvällen handlar om nyheter av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du testar din förmåga att kunna övertyga människor idag och det går ganska bra fram till dess att du försäger dig om dina verkliga motiv. Du behöver den här informationen av speciella skäl som kanske inte uppskattas av givaren.

Kräftan 21/6-22/7

Nyårsdagen blir lite konstig och bitvis avtrubbad. Du känner dig ganska matt efter en intensiv dag igår och du behöver få vila upp dig ordentligt. Har du planer för dagen kan det hända att du ställer in dem eftersom du är så trött.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vaknar sent den här onsdagen och det kan hända att du försover dig till en aktivitet som du gärna vill vara med på. Även om det är ditt eget ansvar att komma i tid så är du irriterad på att ingen väckte dig. Kvällen handlar om försoning av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen försöker du övertyga en vän om att hen har förmågan och kunskapen att ta sig an ett projekt. Hen är ytterst kompetent men också väldigt osäker på sig själv. Eftermiddagen handlar mest om familj och om att ta det lugnt.

Vågen 23/9-22/10

Idag börjar du ditt nya liv och det går så där. Du känner att du måste försöka ta tag i olika projekt som du hamnat efter med, men du har ingen riktig vilja att sätta igång. Eftermiddagen bjuder på en rolig nyhet och på lite annorlunda aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

För dig handlar nyårsdagen om att samla ihop dina tankar inför kommande år. Det var ett roligt slut på 2019, men nu vill du att det ska bli en minst lika bra början på 2020 och det kräver både planering och motivation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen försöker du skrapa ihop lite vilja och mod att ställa en viss person mor väggen. Du känner att ni glidit isär den senaste tiden och nu vill du veta varför det har blivit så här samtidigt som du är rädd för svaret på din fråga.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här onsdagen handlar om att fixa och ordna inför en resa, att prata med en vän som behöver din hjälp och att försöka komma ikapp med ett projekt som hamnat efter med. Eftermiddagen eller kvällen passar bra för bio med vänner eller familj.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen har du möjligheten att överraska en vän med roliga nyheter, men då måste du lyckas hålla dem hemligt för hen och du är inte så bra på att hålla hemligheter. Eftermiddagen ägnar du till att ordna saker inför en resa eller en utflykt av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar en sak i taget och då går det ganska bra för dig. Genom att inte stressa fram resultat uppnår du dina mål. När det gäller ett dilemma som du har så kan du behöva råd från en pålitlig vän. Det handlar om kärlek, val och om en hemlig attraktion som av någon anledning växer sig starkare.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons