Torsdag 2/1

02 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen vill du hinna med så mycket som möjligt på förmiddagen så du kan det lite lugnt å eftermiddagen. Det blir en intensiv dag med många olika projekt som du ska ro i hamn. Till viss del handlar dagen om förmågan att kunna organisera.

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar alldeles för tidigt och slutar ganska sent. Du har varit lite orolig för den här torsdagen av olika skäl, men nu löser sig allt på ett smidigt sätt och du kan slappna av. Eftermiddagen och kvällen bjuder på olika former av socialt umgänge och massor av glädje.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen får du nyheter som du helst velat slippa men som du misstänkt skulle dyka upp. Här gäller det bara att acceptera att vissa saker är svåra att ändra på och att det gäller att göra det bästa av situationen.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen är det bra om du är alert. Du håller på med siffror på något sätt och då måste det bli rätt annars så kommer du får en massa extra arbete framöver. Eftermiddagen och kvällen handlar om att ta initiativ.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du försöker övertyga en vän om att vara med på ett galet projekt, men hen är betydligt mer försiktig när det kommer till risker än vad du är. Här gäller det sälja in din idé så att riskerna framstår som mycket mindre än fördelarna.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite irriterad på en familjemedlem som hela tiden envisas med att göra saker som hen inte riktigt behärskar. Det är ofta som du får rycka ut och rädda dagen, men din släkting ser inga problem med situation. Kvällen blir rolig och varierande.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen försöker du hinna med flera olika aktiviteter. Det blir en intensiv men intressant dag där fokus ligger på att vara utomhus och att umgås med vänner och familj. Kvällen blir minst sagt varierande.

Skorpionen 23/10-21-11

Genom att samarbeta idag kan du vinna många fördelar framöver. Försök att svälja din stolthet och se det positiva med ett samarbete med just den här personen. Eftermiddagen bjuder på en hel del skratt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite tveksam just nu, men det är inte så ovanligt när man befinner sig i den situation som du gör just nu. Det är klokt att överväga alla val innan du går vidare. Eftermiddagen blir lugn, du bollar tankar och idéer med en nära vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen försöker du hinna med så mycket som du kan, men det blir lite stressigt, särskilt fram emot slutet på dagen. Du får beröm från en person som tycker du har utvecklats mycket den senaste tiden och du blir glad över det stöd som du får. Kvällen blir riktigt mysig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du söker information på olika håll just nu och det är viktigt att du håller isär alla fakta annars är risken stor att du blandar ihop saker och det leder till att du gör misstag. Under eftermiddagen och kvällen blir du stolt över en viss persons insats.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig ytterst osäker på vad du vill just nu och som alltid när du är osäker så gör du ingenting och hoppas på att ditt problem löser sig av sig själv. Det kommer inte att lösa sig eftersom det är för starka känslor inblandade.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons