Söndag 5/1

05 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På söndagen känner du sig stressad över att din ledighet är på väg att ta slut. Du vill gärna vara ledig ett tag till, men du har varken semester eller pengar nog för det. Det enda positiva är att du får träffa en kollega som du inte sett på länge.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att ta ansvar och få saker gjorda. Det blir en bra dag där du känner dig nyttig och faktiskt ganska inspirerad. Eftermiddagen och kvällen ger dig möjlighet att komma ikapp med vissa saker hemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du säger nej ganska ofta just nu och det vet du om, men du är inte riktigt på humör för att göra saker utan föredrar att vara hemma för dig själv. Kvällen blir rolig och inspirerande även om du inte rör dig utanför hemmets fyra väggar.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ingen anledning att blir irriterad på en vän för att hen känner på samma sätt som du för en viss person.  Du har inte ensamrätt att tycka om den här personen och känslor är något som man inte kan bestämma över. Föremålet för era ömma känslor är helt omedveten om ert intresse.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du försöker att få mer kontakt med en vän som du inte träffar så ofta, men det blir mest att du ringer när du varit ute eller sent på kvällen för då känner du dig som modigast. Kanske borde du bara ta med en bra film, lite chips och överraska hen en kväll när du vet att hen är hemma.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att acceptera att en vän vill vara själv när ni kan vara tillsammans. Du har också ett stort behov av att få vara ifred, men inte i närheten av så stort som din vän har. Ibland känns det nästan som din vän undviker dig och det sårar dig väldigt mycket.

Vågen 23/9-22/10

På söndagen vill du ta det lugnt och slappna av. Det var länge sedan som du var så trött som du är idag. Kanske är det bra att du inte bokar in några aktiviteter den här dagen, alla behöver få vila ibland.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irriterad på en bekant som verkligen inte kan hålla i sina pengar. Du har försökt att få hen att ta sitt förnuft till fånga, utan att lyckas särskilt bra. Kvällen handlar om att vara modig även när du känner dig utlämnad och sårbar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner att allt inte är som det ska med din vän, men hen vill inte prata om vad hen känner och du väljer att inte pressa hen mer eftersom du är rädd för vart det skulle kunna leda. Kvällen blir trevlig och handlar mest om familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en skön och lugn dag att se fram emot. Mycket den är dagen handlar om att ta sig från en plats till en annan och du funderar inte så mycket allas den här dagen. Under kvällen kan ett oväntat besök faktiskt göra dig riktigt glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på morgonen men måste ändå kliva upp ganska tidigt för att hinna med dagens aktiviteter. Ibland är du lite för bra på att boka in onödiga saker när du borde vara hemma och ta det lugnt istället. Kvällen blir i alla fall harmonisk och lugn.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är förvånad hur mycket du irriterar dig på en person som du egentligen borde känna mycket för. Det blir en besvärlig söndag där du försöker maskera dina känslor men du lyckas inte så bra. Din vän känner dig allt för väl.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons