Tisdag 7/1

07 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen sätter vardagen igång igen och det blir en obehaglig överraskning för dig som ställt om klockan helt. Här gäller det att fokusera på att få in vardagen i rutinerna igen. Var noga med mat sömn och motion. Idag får du träffa en person som du saknat väldigt mycket.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir intensiv och du håller ett högt tempo från morgon till kväll. Här gäller det att fylla energidepån med jämna mellanrum. Ha en frukt, chokladbit eller en bars till hands när du känner att humöret sviktar. Eftermiddagen kan bjuda på en ganska het diskussion.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra inledning på veckan. Jobbar du så är tempot lågt, det har inte kommit igång riktigt efter helgerna. Under eftermiddagen så blir du överraskad av en kollegas lite lätt aggressiva attityd. Hen har tydligen vaknat på fel sida.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska trött idag och inte alls ditt vanliga charmiga jag. Istället är du lite butter och fåordig. Som tur är finns det en vän som inte berörs av din attityd utan väljer att ignorera ditt dåliga humör helt. Kvällen handlar om kärleken och förväntan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska lugn tisdag som handlar om att förbereda inför kommande vecka. Du gillar att ligga i fas med det som du ska hinna med så du ser till att arbeta undan en hel del som du legat efter med sedan innan jul.

Jungfru 23/8-22/9

Du är förväntansfull idag. Du vet att du ska få ett besked av något slag och det är det som du går och väntar på. Eftermiddagen handlar om moraliska frågor och om att våga vara ärlig även om du skäms lite för vad du gjort eller sagt.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen tar du upp ett känsligt ämne med din partner eller vän. Du har väntat in i det längsta med att lyfta det här problemet, men nu kan du inte hålla dig längre. Det kan bli en ganska jobbig, men också givande dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är mån om att hinna med så mycket som möjligt idag. Du vill visa att du är en kraft att räkna med och att du inte viker för utmaningar. Det är framförallt en chef som du vill imponera på. Hen är den som kan ge dig möjlighet att utvecklas i ditt arbete.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir lite lätt irriterad på en kollega som inte alls presterar lika bra som du men som får mer uppmärksamhet. Du vet inte hur du ska få dina chefer att inse att den här personen är en klassisk ögontjänare och slutar jobba så fort chefen försvinner.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att komma ikapp med arbetet både mentalt och fysiskt. Det blir en bra dag eftersom du inte har så många ordinarie arbetsuppgifter utan du kan fokusera på det som du ligger efter med. Kvällen handlar om att träna för att komma i form till en speciell utmaning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som kan vara väldigt snar till ilska ibland och idag är en sådan dag. Du vaknar på fel sida och sedan går ditt dåliga humör ut över alla som råkar befinna sig i din närhet. Kanske borde du öva på att kontrollera dina känslor lite mer.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska medioker dag där du inte får så mycket gjort. Du umgås med din partner eller dina vänner men ingett ger det utbyte som du är ute efter. Du vill vara med någon som triggar dig och som får dig att känna dig levande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons