Onsdag 8/1

08 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Efter en ganska omväxlande inledning på veckan så blir onsdagen betydligt mer harmonisk. Du brottas med ett problem att känslomässig natur. Det handlar om en person som du vill lära känna bättre, men som du av någon anledning har svårt att umgås med på ett naturligt sätt på din fritid.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ganska seg. Du har svårt att känna någon riktig glädje i arbetet även om du jobbar på bra. Ett ovanligt fin beröm från en chef får dig att tina upp lite. Eftermiddagen blir raka motsatsen till förmiddagen, betydligt mer stressig och krävande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas inse att du har fel idag och det är inte helt enkelt eftersom du avskyr att bli motbevisad. Det naturliga vore att be om ursäkt eftersom du vägrat att lyssna på din kollega, men ett förlåt sitter väldigt lång inne eftersom du känner dig förödmjukad.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du käbblar med en chef idag och det är kanske inte så genomtänkt. Det handlar om att din chef tycker att du har ett problem med auktoriteter och du tycker att hen lägger alldeles för stor vikt vid sin egen betydelse. Kvällen blir överraskande rolig.

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg på dig själv för att du inte ansträngt dig mer för att träffa en viss person under ledigheten. Visst har du försökt att höra av dig, men du blir sårad om du får ett nej och då försöker du inte igen. Vill du umgås med den här personen måste du vara envis, för hen är inte lika social som du är.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om falsk stolthet och om modet att våga erkänna ett fel. Det blir en prövning eftersom du är så envis och sällan inser att du faktiskt inte har rätt. Under dagen kan en kollegas skicklighet rädda dig från övertid.

Vågen 23/9-22/10

Du lyssnar inte ordentligt idag och det är lite ovanligt för Vågen som annars brukar vara väldigt intresserad av människorna omkring sig. Det finns något annat som upptar dina tankar den här onsdagen och som får dig att bli ganska disträ.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att samla bevis mot en person som du misstänker har en massa dumheter för sig, men hen är mästerlig på att sopa undan alla spår för din verksamhet. Du vill inte att en vän ska bli sårad av den härpersonens beteende det är därför du söker efter bevis.

Skytten 22/11-21/12

Du är trött på att komma med ursäkter för en viss persons beteende. När hen är sur, grinig eller bara nonchalant brukar du uräkta det med att det egentligen är ditt fel. Nu har du insett att den här personen ganska ofta behandlar dig illa och du har kommit fram till att den får vara nog.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv men trevlig. Du har mycket som du måste hinna med den här onsdagen och det gäller att du är utvilad. Eftermiddagen bjuder på en trevlig överraskning som har med vänskap att göra. Du får också en fin komplimang idag så sug åt dig av berömmet.

Vattumannen 20/1-18/2

Dina ambitioner börjar vakna till liv igen efter en lång tid då de legat i träda. Det handlar om att du vill lyckas med ett projekt på jobbet inte bara för att imponera på dina chefer utan också för att bevisa för dig själv att du fortfarande har det.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om moralkakor och om att du inte alltid tänker som alla andra. Fisken kan ha ett eget sätt att se på moral och etik som inte liknar dina vänners. Idag så blir du ställd mot väggen av en person som tycker du går för långt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons