Torsdag 9/1

09 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en kort men intensiv torsdag där du blir påmind om att du lever. Här gäller det behålla fokus genom hela ar arbetspasset och att inte låta tröttheten ta överhand. Satsa på en lätt och energirik lunch så att du håller dagen ut.

Oxen 20/4-20/5

Idag får du bekräftat en misstanke som du haft en längre tid. Det underlättar eftersom du vet hur du ska hantera en viss person nu när du vet vilken agenda hen har. Du är duktig på att få människor att öppna upp sig och berätta mer än de egentligen tänkt säga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att hitta en jämn energinivå genom hela arbetet och undvika dippar. Du har svårt att hantera mörkret just nu, det gör att du blir tröttare nu än på sommaren och du har svårt att koncentrera dig. Ett tips kan vara att skaffa en sollampa så du får mer dagsljus.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte överens med en vän men du håller tyst och bidar din tid. Du vet att du kommer få rätt om inte idag så inom några få veckor. Under den här dagen får du möjligheten att prata lite mer med en vän som brukar vara väldigt upptagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en risk att du försäger dig om en hemlighet som du går och bär på. Du är vän med båda inblandade parter i den här härvan och ibland blir det svårt att inte avslöja det du vet. Du avskyr att se din vän lida och du avskyr att veta varför hen mår så dåligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör idag. Det finns inga begränsningar bara möjligheter. Det är när du mår så här som du presterar på topp så vänta dig storverk av dig själv idag. Kvällen handlar om att visa vem du är och vad du kan.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite sävlig just nu. Det är som om du aldrig riktigt vaknar på morgonen utan går i en dvala hela dagen. I ditt fall kan det bero på vitaminbrist och på för lite tid utomhus. Se till att aktivera dig mer med utomhusaktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här torsdagen blir du arg för småsaker. Kommentarer som vanligtvis inte berör dig gör dig smått galen idag. Ditt tålamod är på noll och din stubin obefintlig. Det handlar om Mars placering och den är en övergående påverkan även om den håller i sig ett tag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får inte riktigt till det idag på jobbet. Du har ett grupparbete där alla förväntas bidra lika mycket men av olika anledningar så kan du inte leverera på samma nivå som de övriga och det får dig att skämmas. Gör inte det, nästa gång är det någon annan som inte kan prestera lika bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om fokus och om att klara mål. Du är nära, men det gäller att inte ropa hej innan du är över den berömda bron. Du har en bit kvar så kämpa, kämpa och kämpa. Du kommer klara det du förutsatt dig med en hyfsad marginal om du bara inte ger upp.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att visa vad du går för på arbetet. Du är smart, framsynt och har en förmåga att tänka utanför de vanliga ramarna. Din chef är imponerad av dig och vill ge dig mer ansvar, men du vill hellre ha mer frihet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undersöker möjligheten att slippa en uppgift som du tycker verkar väldigt tråkig. Egentligen borde du bara bita ihop och ta itu med ditt arbete istället för att smita undan, men din arbetsmoral är inte särskilt hög den här torsdagen.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons