Fredag 10/1

10 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen får du möjligheten att visa hur grym du är inom ett visst område. Just nu konkurrerar du med väldigt många duktiga personer på jobbet så det är inte så lätt att sticka ut och briljera. Idag får du möjligheten eftersom ni arbetar inom ett område som du alltid varit duktig på.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Det finns hopp om att du äntligen ska få bukt med ett problem som irriterat dig under en väldigt lång tid. Nyheter som rör en vän eller yngre släkting gör riktigt stolt. Du inser att hen verkligen presterat mer än du trodde var möjligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om hopp och om att våga hjälpa även om du själv är osäker. Ibland blir det lite som en blind leder en döv. Men med teamarbete och en sund vilja att prestera så kan du och din kollega imponera trots en viss bristande förkunskap.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Det finns inget som du kan säga till din väns försvar Hen har uppfört sig riktigt illa och hur mycket du än tycker om din vän så kan du inte backa upp hen i det här fallet. Du måste försöka hålla dig objektiv även om det är svårt.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns många människor som inte lyssnar på dina råd just nu och du förstår inte varför eftersom det är utmärkta råd som du ger. Det handlar mer om hur du säger saker än vad du säger. Ibland kan du vara lite väl dominerande och då ryggar människor tillbaka.

Jungfru 23/8-22/9

Din osäkerhet försvinner i samma takt som Solen blir starkare i förhållande till ditt tecken. Du behöver den här astrologiska energikicken för att orka lösa ett knepigt problem som du brottas med just nu.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inget utrymme för tvekan just nu. Allt handlar om att ta för sig och att våga, något som brukar vara jobbigt för den veliga Vågen. Idag får du hjälp av en väldigt beslutsam vän som ger dig en knuff i rätt riktning.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du andas möjligheter så här i början på året så låt inte ditt humör komma i vägen för vad som kan bli en unik chans. Tygla ditt temperament och försök att tänk strategiskt idag. Det finns stunder då du bara vill explodera, men hålla dina tankar för dig själv och tvinga sig att le när du är som argast.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir en bra dag. Du är trött efter den längsta sammanhängande arbetsveckan på länge, men samtidigt tycker du att det är skönt att vara tillbaka i rutinerna igen. Skytten mår bra av rutiner nu när det är så mörkt och tråkigt ute annars blir du lätt deppig om du måste aktivera dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir både jobbig och rolig på samma gång. Du får en officiell inbjudan till ett evenemang, en fest eller något annat. Du har vetet om det här en tid, men du gillar ändå att få ett papper i handen så att du vet att det är på riktigt. På fredagskvällen är du trött men låter dig övertalas av vänner att ni ska ses.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är färdig med en kollega som har fått lite väl många chanser. Du anser att hen utnyttjar både dig och situationen så att hen ka kunna få ut mesta möjliga förmåner för minsta möjliga arbete. I din värld är ett dylikt beteende väldigt illojalt, både mot arbetsgivaren och mot dig som kollega.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag känner du en viss ångest över att behöva spendera tid med en person som du egentligen tycker om, men som du just nu är väldigt trött på. Allt tycks cirkulera kring hen när ni är tillsammans och hen frågar sällan hur det är med dig. Du behöver ett brejk från den här personen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons