Lördag 11/1

11 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På lördagen försöker du ordna med att träffa en person som du inser att du börjat bry dig om mer än du egentligen vill medge för dig själv. Efter att ha varit ifrån varandra en tid känner du en extra stöt av glädje när ni ses igen. Hen får dig att må bra utan att egentligen göra något.

Oxen 20/4-20/5

Du är högst osäker på hur du vill fira en släkting eller vän som fyller år. Du vill gärna gratta, men du vill samtidigt att det inte ska bli för uppstyrt. Du tycker att det är skönt att kunna vara lite impulsiv den här lördagen och ta saker som de kommer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg och frustrerad över att inte få ut det som du vet att du har att ge. Du försöker hitta alla möjliga vägar men när det väl gäller så låser sig allt för dig och du blir hämmad. Kanske vore det bra att prata med andra som har samma problem.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite blyg idag och det är konstigt eftersom du aldrig brukar vara blyg. Det finns en person som du känt väldigt länge, men som ändå lockar fram den här sidan hos dig efter alla år. Idag försöker du överraska den här personen, men det blir inte riktigt som du tänkt dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet vilka dina riktiga vänner är och idag så vill du visa en av dem att hen är väldigt speciell även om ni inte träffas lika mycket nu som förut. Det kan vara att din vän fyller år, eller att hen på något sätt gjort sig värd lite extra uppskattning i dina ögon.

Jungfru 23/8-22/9

Du är punktlig idag och därför blir du irriterad på en vän som inte är det. Hen är ofta sen till era möten och du upplever de här förseningarna som ett tecken på nonchalans. Det förstör lite av en annars väldigt trevlig lördag. Kvällen handlar om ekonomi.

Vågen 23/9-22/10

Du är ytterst osäker på hur du ska göra med en vän som medför mer negativ energi än hen bidrar med saker som är positiva. Du vill inte svika den här personen, samtidigt så känner du att ni växt ifrån varandra under en lång tid och att ni inte har så mycket gemensamt längre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir glad när en vän föreslår att ni ska ses, så glad att du glömmer bort andra åtaganden som du har. Lördagen bjuder på ett dilemma där du tvingas välja mellan flera aktiviteter som alla är roliga på sitt sätt. Försök att vara rättvis när du väljer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill verkligen visa en vän att hen inte är bortglömd och därför bestämmer du dig för att göra något speciellt för hen den här helgen. Du slår dig ihop med andra vänner som tänker samma sak. Det blir en riktigt rolig lördag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är fast besluten att prestera den här lördagen. En Stenbock med mål ska man inte försöka rubba. Du gör det du ska och du blir stolt över hur långt du kommit på så kort tid. Kvällen handlar om vänskap, överraskningar och roliga nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är så bestämd att du glömmer bort vikten av att vara flexibel idag. För dig brukar det i allmänhet inte vara några problem när det kommer till att improvisera, men idag så tänker du inte alls på det sättet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är svårt att säga nej till ett förslag som du får beträffande den här dagen. Det handlar om både människor som du mer än gärna vill träffa och personer som du egentligen vill vara ifrån. Det blir en balansgång, men om du sköter din kort rätt kan kvällen bli magisk.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons