Söndag 12/1

12 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket som du måste fundera över den här söndagen. En del har med arbetet att göra, medan andra saker rör ett mer privat problem som har med vänskap och komplicerade relationer att göra.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir ovanligt harmonisk. Du känner dig mer levande än du gjort på länge och du tillbringar så mycket tid du kan utomhus. Under eftermiddagen får du strålande nyheter som får dig på riktigt gott humör. Kvällen handlar om att skämma bort sig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar de incidenter som händer idag med en klackspark och det är bra. Genom att kunna se det ironiska i situationen behåller du din, i grunden, positiva inställning. Kvällen handlar om att visa respekt för en äldre person.

Kräftan 21/6-22/7

Efter förra veckan har det hänt något med dig. Du har insett hur mycket du är i behov av att träffa en viss person och du är bredd att gå långt för att nå ditt mål. Kräftan kan vara både romantisk och väldigt känslig när hen vill. Nu påverkas du av Solen och det gör dig extra sensitiv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra och lugn söndag som inte bjuder på så många överraskningar. En vän hör av sig spontant och det gör dig gladare än du vill medge för dig själv. Hen är inte bra på att hålla kontakten så därför känns det här samtalet eller sms extra roligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en försiktig person i vanliga fall så därför kan det komma som en överraskning för dina vänner när du tar en ganska stor risk idag. Det handlar om att våga för att vinna. Vinsten är högre än den eventuella förlusten, i alla fall i dina ögon.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del att fundera över idag och det är viktigt att du verkligen gör upp en plan som du kan hålla dig till. Just nu lyckas du inte så bra när du improviserar och det bidrar till ditt dåliga humör. Kvällen handlar om att värna om något som du håller kärt.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu gör du av med alldeles för mycket pengar och det vet du om. Du har svårt att vara strikt mot dig själv när det finns för många bra erbjudanden på saker som du önskat dig länge. Under eftermiddagen får du ett väldigt praktiskt råd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är irriterad på en vän för att hen alltid lyckas få så mycket uppmärksamhet när ni ses. Du vet att du överdriver för att du själv gillar att vara i centrum och känner dig bortglömd när den här vännen är med. Kanske borde du fundera lite över ditt eget beteende istället för att reta dig på din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en harmonisk söndag som andas lugnet före stormen. Du vet att det kommer att dra igång i nästa vecka så du passar på att njuta av den här tidsfristen. En vän hör av sig och vill ses, du blir både glad och förvånad. Passa på nu när du har tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt aktiv just nu. Det är många projekt på gång både hemma och på jobbet. Just nu försöker du få fram en förändring som kommer att ge din ekonomi ett skjuts uppåt. Ett frestande erbjudande kan dyka upp den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker vara nöjd med din situation, men saken är den att den som borde stå dig närmast irriterar dig mest just nu. Du behöver distans från den här personen innan det blir så illa att er relation kraschar helt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons