Måndag 13/1

13 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen så försöker du resonera med en person som inte är så lätt att nå fram till. Hen vill alltid ha saker på sitt sätt, men just idag skulle det vara bra både för dig och för den här personen om hen kunde vara lite mer flexibel.

Oxen 20/4-20/5

Du känner bra vibrationer i luften och det gör dig ovanligt glad och harmonisk. Det var länge sedan som du kände att vindarna verkligen blåste i din riktning. Du har länge stretat i motvind och försökt ta ett steg i taget, men nu lossnar det och du kan skörda frukterna av ditt hårda arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ingen chans att du kommer att få som du vill idag hur mycket du än försöker manipulera din chef. Hen har bestämt sig och när hen väl har fattat ett beslut är det hugget i sten. Det är lika bra att du anpassar dig till den nya situationen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du uppmärksamma en vän som fyller år. Hen betyder mycket för dig men ni har inget okomplicerat förhållande så du funderar länge på hur du ska kunna överraska din vän utan att det blir fel. Du vill inte framstå som allt för intresserad samtidigt som du vill att hen ska känna sig speciell.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant måndag där du ger utlopp för dina känslor och tankar. Du är impulsiv och det kan mycket väl vara så att du överraskar en vän på kvällen bara för att du känner för det. Du går mycket på din magkänsla just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns olika sätt att visa hur man ska göra saker och idag använder du dig av den mindre charmiga men väldigt effektiva chefsmetoden. Du säger helt enkelt till dina kollegor vad det ska göra och hur de ska utföra sina uppgifter.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att lindra ditt dåliga samvete. Det finns en äldre vän eller släkting som är väldigt ensam just nu, och du vet att du borde höra av dig mer till hen. Idag väljer du att ringa eller slinka förbi på en fika för att visa att du bryr dig om hen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen så resonerar du med en kollega och du försöker övertyga en chef om en metod att spara pengar på. Du kan vara väldigt innovativ och det är inte alltid som dina arbetskamrater hänger med ditt sätt att resonera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du samlar ihop din värdighet och bestämmer dig för att det är du som har varit grinig och du vill visa att du faktiskt är en bra vän. Idag är en speciell dag för den här personen så det finns många sätt du kan uppmärksamma hen på och visa hur mycket du egentligen tycker om hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen börjar som alla andra dagar men slutar vekligen inte så. Det blir en väldigt underlig, förtrollande och märkvärdig dag på många sätt. Du upplever både uppmärksamhet, omtänksamhet och en massa uppskattning från både när vänner och människor som du inte vet bryr sig om dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om någon annan än dig själv. Det blir en härlig och intressant dag där du får bekräftat att du tänkt rätt när det gäller ett projekt. Din chef är imponerad av din framsynthet. På kvällen fokuserar du på en vän eller släkting som förtjänar lite uppmärksamhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Av någon anledning finns en person i dina tankar hela dagen. Du försöker stänga ute hen, men hen nästlar sig in i alla möjliga sammanhang. Det kan vara en notis på Facebook, en bild på Instagram eller gamla bilder i din telefon som plötsligt poppar upp. Du tar alla dessa signaler som ett tecken på att du ska höra av dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons