Onsdag 22/1

13 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du vara väldigt försiktig med vad du säger. Gårdagen lärde dig en viktig läxa och det är att gruppens bästa är viktigare än din personliga stolthet. Du får vara den vuxna i den här relationen och svälja din stolthet.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lagom på alla sätt. Du njuter verkligen av den här dagen, i alla fall efter lunch. Under dagen får du höra lite roligt skvaller som piggar upp den grå vardagen. Har du möjlighet ska du vara utomhus så mycket du kan den här onsdagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite försiktig av dig idag och det är bra. Känn dig för och använd dig av dina diplomatiska talanger. Tvillingen är känd för att kunna sälja in de flesta idéer så utnyttja den talangen idag. Under kvällen får du höra nyheter från en släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen försöker du vara lite extra snäll mot en släkting som går igenom en tuff period just nu. Hen behöver ditt stöd och din lojalitet. Under dagen får du möjligheten att visa en chef en idé som du har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite okontrollerad i ditt sätt att vara just nu. Ditt humör svänger mycket och ibland har du svårt att hålla dina känslor för dig själv. Just nu vill du vara med en viss person trots att ni inte träffats på ett tag. Hen har ständigt varit i dina tankar den senaste tiden.

Jungfru 23/8-22/9

Alla gör fel, även du så var inte så dömande. Försök att se vad det är som ligger bakom det här agerandet istället. Under dagen får du möjlighet att ge en vän en present. Det kan vara en gåva men det kan också vara ett råd eller ett tips.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska gnällig idag och det vet du om. Du har ont och det gör dig på dåligt humör. Oavsett om du är skadad, har träningsvärk eller bara fått ett skärsår så behöver du få utlopp för ditt missnöje. Dina kollegor småler åt ditt gnäll.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är utsedd att representera något eller någon i ett lite mer offentligt sammanhang. Oavsett vad det är du ska göra så blir du nervös, du är inte van att all uppmärksamhet riktas mor dig. Du föredrar att arbeta lite mer bakom kulisserna en på scenen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag får du en fin komplimang av en kollega och du börjar ana att hen är lite intresserad av dig. Du blir smickrad eftersom du finner den här personen attraktiv men samtidigt vet du att en relation mellan er skulle bli komplicerad. Frågan är om det avskräcker eller uppmuntrar dig?

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen tar du det lugnt på morgonen, men under eftermiddagen och kvällen är det full aktivitet. Du tränar inför ett specifikt mål och du tänker inte ge dig innan du når det. Kvällen handlar om att vara punktlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland blir du arg på en person för att hen är så slarvig, men du kommer fort över din ilska. Det handlar om att du måste inse att du och din vän inte tänker lika varken när det gäller pengar eller materiella tillgångar.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inget enkelt sätt att säga det som du har på hjärtat, men du vet att du inte kan hålla det inom dig mycket längre. Kvällen handlar om ärlighet och om att öppna sig även när det gör ont. Det blir en lärorik kväll.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons