Onsdag 15/1

14 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen märker du ord och det irriterar en kollega som tycker att du är onödigt petig. Själv finner du ett nöje att reta den här personen. När hen blir arg så är hen väldigt roande att iaktta. Kvällen handlar om en sport.

Oxen 20/4-20/5

Oxens tid är här så nu ska du passa på att utmana dig själv lite. Sätt igång med en kreativ hobby, försök komma ut efter jobbet och träffa en vän eller börja på gym. Du har mer energi än du haft på länge i ditt tecken så se till att utnyttja den.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen får du ett besked som du väntat på men det är inte det du vill höra. Först blir du väldigt besviken, men sedan inser du att du faktiskt visste om det här innerst inne, även om du hoppats på att du har fel in i det längsta.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött på en person i din bekantskapskrets som bara för med sig negativ energi. Allt hen gör är att sura och bli irriterad om hen inte får all uppmärksamhet och handen på hjärtat är du trött på att tassa på tå för den här personen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du försöker att vara lite mer kreativ idag och det ger resultat. Du kommer ut ur din vanliga box och ser saker på ett annat sätt. Du har Jupiter och Jupiters vidsynthet på din sida vilket hjälper dig att blir lite mer tolerant och lite mindre misstänksam.

Jungfru 23/8-22/9

Du är seg idag, men det gör ingenting. Alla har dåliga dagar och det får du också ha. Unna dig själv ett lägre tempo och ställ inge direkta krav på prestation idag. Det är bättre att bara göra en sak i taget och att jobba på tills det är dags att gå hem.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om fördomar och om att våga ta plats i olika sammanhang. Du inser att många människor omkring dig är mer trångsynta än de själva vill medge. De tror att de vill förändra världen men i själva verket är de ganska nöjda med hur saker är just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Du låter din idérikedom få blomma ut ordentligt idag. Du vill visa att du är en person med annorlunda tankar och idéer. En kollega som tänker som du gör vill gärna att ni ska jobba ihop som ett team. Det här är en bra möjlighet att få lära känna hen bättre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du visa vem du är och det går ganska bra. Du vinner respekt hos vissa personer som du inte känner så väl och du tycker det känns skönt att kunna bevisa att du faktiskt har mer att komma med än din charm.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att trappa upp för att nå ett visst mål. Det blir en tuff dag, men du är nöjd med att kunna leverera bättre än innan. Du märker att du har utvecklats enormt det senaste halvåret och nu bevisar du det än en gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att uppmuntra, stödja och försöka motivera en person att ge det lilla extra. Du lyckas bättre än förväntat och du kan inte låta bli att bli stolt när hen levererar mer än förväntat. Kvällen handlar om ett beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns mycket tankar och funderingar hos dig just nu. En del tankar är ganska mörka, medan andra är drömmande och ljusa. Ditt problem är att du drar dig undan din omgivning mentalt för att kunna fly till din fantasivärld.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons