Tisdag 14/1

14 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant dag där du får möjligheten att visa upp dina expertkunskaper på ett visst område. Dina kollegor är fulla av beundran för din unika färdighet. Under dagen passar du på att prata lite extra med en kollega som du blir närmare och närmare med för var dag som går.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om fokus på små saker och om att hinna med att lägga ned lite extratid på detaljer. Det blir en rolig, kreativ och lite annorlunda dag där du kan jobba utanför dina vanliga rutiner och du känner att du mår bra av den här omväxlingen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen drabbar du samman med en kollega. Det är inte ofta som du blir så här arg, men när du väl tänder till så blir du verkligen rasande och det är du idag. Det finns egentligen inget som din kollega kan säga eller göra för att lugna ned dig. Du måste först få sagt det du behöver säga.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska lugn och du drömmer om varmare tider och om romantik. Du är väldigt tålmodig just nu för du vet att din tid kommer, det tänker du se till. Kräftan är väldigt bra på att tråna på avstånd och invänta sin chans. Hen är inte den som ger upp i första taget om det handlar om känslor.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen funderar du mycket på framtiden. Du har bestämt dig för att välja en annan väg men du vill inte göra det offentligt ännu. Du söker dig till samma spår som ett par gamla kollegor har valt för du inser att du saknar dem och att du tycker att deras jobba verkar intressantare än ditt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som aldrig fattar lättvindiga beslut när det rör ekonomin, men du är bra på att göra större investeringar när det väl gäller. Till skillnad från den veliga Vågen så har du lätt för att bestämma dig när du väl har alla fakta som behövs som underlag för ditt beslut.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns en drivkraft hos dig som uppskattas av dina chefer. Du kanske inte är den mest målmedvetna i gruppen, men du tycker om att driva ett projekt framåt tillsammans med andra och du lyckas nästan alltid ena gruppen hur brokig den än är.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om små och stora beslut. Du är inte så bra på att sålla i vad som är viktigast på ditt jobb utan du tenderar att göra saker i den ordning som de trillar in. Det här är en ganska ineffektiv metod som du borde se över lite.

Skytten 22/11-21/12

Du är bra på att improvisera och idag bestämmer du dig för att göra något väldigt impulsivt. Din kollega försöker att få dig att stanna upp och tänka efter, men du är en Skytt och du ryggar inte för en utmaning.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir lugnare än måndagen men den blir social och trevlig. Du börjar hitta din grupp på din arbetsplats och trots att du föredrar att jobba själv så mår du bra av att ingå i en grupp, i alla fall på rasterna. På kvällen får du både uppmärksamhet och en fin komplimang.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en vilja att förändra din vardag, men du är osäker på hur du ska göra. Det handlar kanske mer om små saker som underlättar dina rutiner än att göra något drastiskt. Du är alltid frestad och göra stora förändringar, men när det väl gäller så blir du obekväm.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen fortsätter på samma sätt som måndagen. Du dagdrömmer en hel del och har ganska svårt att fokusera på nuet. Din partner märker att du inte är där i dina tankar, men vill inte verka svartsjuk. Själv märker du inte alls hur du beter dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons