Torsdag 16/1

16 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att hitta tillbaka till gamla vanor. Det är så mycket nytt i ditt liv just nu att du inte riktigt känner att du hänger med. Du behöver en paus, kanske en promenad i naturen skulle kunna ge dig lite perspektiv.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en intensiv men ganska bra dag. Du känner dig piggare än du gjort under resten av veckan. Har du möjlighet ska du passa på att ta en promenad på lunchen. Lite miljöombyte kan inspirera dig och få din kreativitet att blomma upp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på en kollega som sprider skitsnack om andra. Du har inget emot lite skvaller då och då, men den här personen har tagit skvallret till nästa nivå och ibland så gränsar det till förtal. Var ärlig mot din kollega och tala om att du inte orkar lyssna på hen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir kanske inte som du tänkt dig den, men den blir både bra och utvecklande, i alla fall för sent födda Kräftor. Idag inser du att du missat en väns födelsedag så du får försöka kompensera på något sätt. Visa din vän att hen betyder mycket för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite lat just nu och försöker ofta ta den enkla vägen ut. Du kommer att märka att det blir bara värre om du tar genvägar. Gör rätt från början så slipper du arbeta om saker i onödan. En vän ger dig ett värdefullt tips idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska nöjs med ett val som du gjort. Det föll kanske inte ut så som du hoppats, men när du väl fått tänka igenom situationen så inser du att det faktiskt är bättre så här. Kvällen bjuder på en utmaning.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska förvirrad just nu. Du har svårt att fokusera eftersom det finns en person som hela tiden smyger sig in i dina tankar och gör att du drömmer dig bort. Det är härligt med förälskelse, men kanske inte så bra när du ska vara produktiv på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är nära att du skäller du en kollega eller bekant idag, men efter noga övervägande så håller du tillbaka din ilska och provar med att vara pedagogisk istället. Ditt sätt att hantera situationen ger dig precis det resultat du hoppats på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du behöver tid att smälta ett besked som du får idag, men du har ingen stans som du kan dra dig undan och slicka dina sår. På jobbet får du hålla upp en glad fasad, men när du kommer hem kan du kura ned dig i din säng, titta på sorgliga filmer och äta glass.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir fysiskt utmanande, men du känner att du börjar hitta tillbaka till din gamla form igen. Inte nog med att saker börjar sitta som de ska, du har blivit både snabbare och tekniskt bättre de senaste månaderna vilket bådar gott inför våren.

Vattumannen 20/1-18/2

Var bestämd mot en chef, hen tar hela handen om du velar det minsta. Det här är en person som inte är van vid att få ett nej och det kommer du att märka snart. Under eftermiddagen får du ett positivt besked som gör dig både glad och lite nervös på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är uttråkad och det hjälper inte hur mycket du försöker att aktivera dig. Du saknar en person som hela tiden fick dig att vara på tå. Hen utmanande dig och fick dig att bli den bästa versionen av dig själv. Kanske borde du försöka ta kontakt med hen igen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons