Fredag 17/1

17 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är på et strålande humör den här fredagen. Även om du har en gedigen arbetsdag att gå igenom innan du kan ta helg så håller du humöret upp och feststämningen infinner sig redan på eftermiddagen.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite stressig. Du vill hinna med så mycket som möjligt innan det är dags att ta helg, men risken finns att du går från jobbet och önskar att du hunnit med mer. En sjuk kollega förstör lite av planerna för dagen. Kvällen handlar om att ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en utmaning att hinna med de uppgifter som din chef kommer med, men du är inte den som ryggar bara för att det är svårt. Tvärtom så triggas du lite av att saker är näst intill omöjliga. Kvällen blir fartfylld.

Kräftan 21/6-22/7

Du tvekar länge innan du erkänner att du gjort fel. Det handlar om stolthet och om att det är jobbigt att medge att du inte är prefekt. På eftermiddagen kan en väns humor och initiativrikedom pigga upp fredagen. Kvällen kretsar kring familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är besviken på en vän för att hen inte varit ärlig mot dig. Du vet att hen har en tendens både att överdriva och att ljuga, men du trodde inte att hen skulle göra så mor dig. På eftermiddagen får du ett besked beträffande ett jobb av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Du tycker att det är löjligt att din vän klagar så mycket. Själv har du minst lika mycket att göra och mer ansvar, men du ser till att hålla en positiv attityd. Under eftermiddagen får du en komplimang rörande en arbetsinsats.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite försiktig i dina yttranden idag och det är bra eftersom du har lätt för att säga lite klumpiga saker. Det är Merkurius position som skapar de grodor som för tillfället hoppar ur din mun. Kvällen handlar om vänskap och om att ha förtroende för varandra.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du ovanligt rak i ditt sätt att yttra dig. Din kollega tycker du är ganska elak, men du säger bara sanningen så som du ser den. Du anser att det är bättre att hen får reda på vilka fel hen gör än att hen får göra om allt från början och jobba över.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska säker på att din vän kommer att ta ditt parti i en diskussion så därför blir du lite chockad när hen inte gör det. Du anser att din vän borde vara lojal oavsett vad hen tycker är rätt och fel. Din vän anser att hen borde vara ärlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktigt bra fredag som handlar om vänskap, om att förstå varandra och om att knyta nya kontakter. Du inser vikten av att ha bra vänner och du börjar förstå att det krävs engagemang för att upprätthålla en större vänskapskrets.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen försöker du att inte bli irriterad på en vän eller släkting som kräver att du ska ställa upp med pengar, skjuts eller liknande. Hen förutsätter alltid att du finns till hands och har svårt att se problemet i er relation.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag väljer du sida i en diskussion och ditt sidval blir inte särskilt populärt. Du har en tendens att kliva en viss person på tårna just nu och det blir värre för att hen litar så blint på att du alltid ska ta hens parti.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons