Lördag 18/1

18 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen passar du på att vila så mycket som möjligt. Efter den första fulla veckan efter ledigheterna så är du utmattad. Du har glömt bort hur jobbigt det är att arbeta. Under eftermiddagen är du upptagen med en hobby eller en sport av något slag. Kvällen bjuder på fest.

Oxen 20/4-20/5

Du tar eget ansvar idag och du får saker gjorda. Du är ganska nöjd med din insats eftersom du gjort mer än du planerat från början. Eftermiddagen och kvällen bjuder på familjemys. Du ser gärna en film eller äter en god middag med dina nära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir svårt att hinna ikapp en vän som fått ett rejält försprång i en viss vänskaplig tävling. Du vill gärna bevisa att du är minst lika bra, om inte bättre än din vän. Det kan bli svårt så som läget är just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en vän som lätt blir väldigt klängig och hittills har det gått bra, men idag får du nog. Du har försökt att antyda att du behöver få vara ifred för hen men hen lyssnar inte på dina vinkar. Här är det bara att vara tydlig och inte ge utrymme för något tvivel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag retar en släkting upp dig ordentligt. Hen kan vara lite av en besserwisser och idag tar hen den sidan lite för långt. Du vet att du gjort en del dåliga val på sista tiden, men du tycker inte att din släkting behöver trycka upp det i ansiktet på dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara väldigt mjuk och försiktig när du vill och idag så hanterar du en ytterst delikat fråga vilken kräver finess. Du använder dig både av din övertalningsförmåga och av ditt sätt att vinna sympati för att få igenom din vilja utan att trampa på några ömma tår.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir en utmaning på många olika sätt och det gäller att du är i form både psykiskt och fysiskt. Det är tuffa tider och det gäller att bevisa att du är just den som har det lilla extra. Kvällen blir annorlunda.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag du gärna bevisa vem du är och hur du tänker för en person som du vill imponera på. Du vet att hen är väldigt intelligent, men det kan du också vara när du själv vill. Kvällen handlar om att bygga broar och att bevara en vänskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns flera sätt att visa ditt gillande på och det kan vara både verbalt eller med en enkel gest. Oavsett hur du gör eller vad du säger så kommer ditt stöd att uppskattas av din släkting. Hen behöver veta att du är på samma linje som hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv, rolig och utmanande. Du känner att det strålar om dg och det var länge sedan du gick in för att bara ha kul och göra det du älskar utan att ställa krav på dig själv. Ingen är så bra som du är när du har den här inställningen. Du imponerar.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en del saker som du borde hinna med idag, men risken är stor att du blir passiv och inte gör någonting. Du är väldigt trött just nu och du har svårt att komma till skott. Kvällen bjuder på lite trevligt skvaller och en hel del roliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du behöver få vara ifred med dina tankar men din vän vill inte lämna dig eftersom hen är oroad över vad du kommer komma fram till för beslut. Hen har märkt en förändring hos dig bara den senaste veckan. Du börjar närma dig det beslut som du vet att du måste ta.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons