Söndag 19/1

19 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Idag har du en del arbete som du måste hinna med hur tråkigt det än är. Du vet att du kommer att ångra dig om du skjuter upp den här uppgiften ytterligare. Det kommer att ta tid och det behöver få ta tid så se till att inte stressa igenom det du ska göra.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen bjuder på total harmoni. Du gör inte mer än du behöver den här dagen utan du passar på att njuta av att vara ledig och ansvarsfri. Under dagen passar det bra att göra en kortare utflykt eller unna dig något fint. Du behöver skämma bort dig själv ibland.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska långtråkig söndag, men i ditt fall är långtråkigt bra. Du behöver lugn och ro för att komma ikapp mentalt. I veckorna stressar du så mycket att du aldrig hinner smälta alla intryck som du bombarderas med.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar hand om en släkting lite extra den här söndagen. Du vet att du inte tagit dig så mycket tid att vara med hen den senaste tiden, men idag ser du till att ni två kan umgås så länge hen orkar. Du tycker väldigt mycket om den här personen och älskar hens alla historier.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lång dag där du måste skippa vilan för att ta itu med saker som du egentligen inte vill göra. De uppgifter som du har väcker känslomässigt kaos inom dig. Kanske är du på väg att flytta och ska packa, eller så letar du en ny tjänst eller så tar du itu med din ekonomi.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir väldigt trevlig och väldigt social. Du njuter av att umgås med vänner och familj. Kanske är det släktträff den här söndagen eller bara lite gofika hemma hos en vän. Kvällen bjuder på få överraskningar men den innehåller massor av mys.

Vågen 23/9-22/10

Du utmanar dig själv att våga gå lite längre än du brukar och det tar på dig. Du känner dig känslomässigt uttömd när den här dagen är slut, men du är samtidigt stolt över att du vågar vara så öppen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du flera fina idéer som du ska ta till vara på. Skriv gärna ned dem eftersom det finns en risk att du glömmer bort dem annars. Ett tips är att ha en anteckningsbok och en penna till hands hela dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir väldigt glad när du får nyheter som rör arbetet. Du trodde att du valt fel, men nu inser du att det här var det bästa val som du kunde har gjort, i alla fall som läget är nu. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du lägger dig gärna tidigt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir väldigt intensiv men också väldigt rolig. Du får en hel del uppmuntran från olika håll och du känner att ditt självförtroende växer. Du njuter verkligen av att umgås med vänner och av att göra det du älskar. Eftermiddagen för med sig riktigt bra nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag satsar du på att bevisa vem du är återigen. Det blir ingen lätt sak eftersom du blir ifrågasatt av en viss person, men du bevisar än en gång att du både är smartare och mer kreativ än din konkurrent.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill verkligen få alla att förstå hur illa det är mellan dig och en vän. Trots att du pratar rätt så öppenhjärtigt om din situation så verkar inte riktigt budskapet gå fram.  Det är som om dina vänner inte riktigt vill förstå vad du menar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons