Måndag 20/1

20 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen blir du irriterad över en grupp som du blir indelad i. Du hade hoppats på en helt annan konstellation, men ibland blir det inte som man önskar. Tänk på att ge dina nya kollegor en chans, det här kan vara väldigt bra för dig.

Oxen 20/4-20/5

Du försöker att hålla ett högt tempo idag fast du är ganska trött. Du har svårt att komma till ro vissa kvällar och många gånger somnar du alldeles för sent. Kanske borde du ta en promenad innan du ska sova, Fisk luft kommer att hjälpa dig att rensa tankarna och du får ut överskottsenergin ur kroppen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant måndag där en diskussion tar en oväntad vändning och plötsligt har du en fördel som du verkligen inte räknat med. Kvällen handlar om att komma ikapp med småsaker som rör hemmet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är tålamodet själv idag och det är extremt ovanligt för en Kräfta. Vanligtvis blir du lätt rastlös och irriterad när det inte händer saker. Nyheter om en vän gör dig både glad och imponerad på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill samtidigt som du inte vill och det gör dig nästan handlingsförlamad. Egentligen behöver du att någon säger åt dig hur du ska besluta, men just nu hänger både din framtid och din arbetssituation och på dig själv och på dina val.

Jungfru 23/8-22/9

Du krigar för att få som du vill i en viss situation, men det går inte alls som du tänkt dig eftersom du är lite för optimistisk när det kommer till kalkylering av riskerna. Visst är det bra att vara positiv, men det skadar inte att krydda ditt positiva tänkande med lite realism.

Vågen 23/9-22/10

Du förstår inte en fråga som du får från din chef. Den verkar så oskyldig, men du misstänker att hen har en dold agenda eftersom hen aldrig gör något som är uppenbart. Kanske borde du släppa lite på din misstänksamhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir inte måndag som alla andra, den blir jobbig, stressig och väldigt givande. Du får utmana dig själv att tänka annorlunda och det gör att du växer mycket i din arbetsroll. Kvällen handlar om att säga sanningen trots att du inte vill.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du funderar väldigt mycket över en specifik sak idag men hur du än vänder och vrider på den här frågan så kan du inte hitta några självklara svar. Verkligenheten är inte lika svart och vit som filmerna vill få oss att tro. I det här fallet finns det inget som är rätt eller fel beslut att ta.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir något så ovanligt som en harmonisk start på veckan. Efter en ansträngande helg där du gav ditt yttersta och ditt yttersta belönade dig mer än du hoppats på så känner du att du kan slappna av, i alla fall för en dag eller två.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som kan vara väldigt opraktisk och idag visar du upp den sidan. Dina kollegor blir förvånade eftersom du alltid lyckas lösa alla problem som du råkar ut för, men inte idag, idag går det mesta åt skogen. Oroa dig inte så mycket, alla har dåliga dagar ibland.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här måndagen handlar om att fokusera på rätt saker och inte grubbla så mycket över problem som ligger utom ditt räckhåll att påverka. Under dagen får du en klurig uppgift av en chef. Du gillar den här typen av utmaningar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons