Tisdag 21/1

21 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en utmaning. Du har svårt att komma överens med en person i din arbetsgrupp. Att ni hela tiden diskuterar beror på att hen är minst lika stark och lika envis som du är. Hen viker sig inte för din karisma eller naturliga ledarskap.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir bättre än måndagen. Du känner dig mer utvilad och du har roliga uppgifter att göra på jobbet. Dagen går ovanligt fort och eftermiddagen bjuder på positiva nyheter. Du känner att du äntligen är på rätt väg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att säga nej på och idag väljer du ett väldigt diplomatiskt nej. Det är så pass finkänsligt uttryck att det kan finnas en liten risk att din chef inte uppfattar att det är ett nej utan tolkar det mer som ett kanske vilket kan ge dig problem.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som gillar när saker fungerar smidigt och det gör det idag. Under tisdagen löser sig en klurig uppgift på ett oväntat och väldigt elegant sätt. Du känner att du har flyt för första gången på länge. Kanske ska du köpa en lott idag?

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant tisdag eftersom den ger dig möjlighet att utveckla en ny kreativ sida hos dig själv.  Du brukar inte vara särskilt konstnärlig, men idag så visar du att du har talang för att se vad som saknas ur ett rent konstnärligt perspektiv.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen försöker du vara diplomatisk, men din ilska gör att du uttrycker dig lite klumpigt och det kan leda till att du sårar någon av misstag. Försök att ta ett steg tillbaka när du känner att du börjar arbeta upp dig. Lite distans kan hjälpa dig att lugna ned dig.

Vågen 23/9-22/10

Du tar många bra initiativ idag och du underlättar för en kollega som inte haft det så lätt den senaste tiden. Hen blir tacksam över din hjälp och du kan räkna med en gentjänst vid ett annat tillfälle. Kvällen handlar om skvaller.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är lustigt hur vissa människor reagerar på ditt sätt att uttrycka dig. De tycker att du kan vara grym, men sanningen är att du försöker vara ärlig. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som gör dig lite förvånad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar flera olika initiativ idag och din chef blir förvånad över din entusiasm. Solen har återvänt i en positiv förhållande till ditt tecken och det gör att du känner att du orkar mer än vanligt. Eftermiddagen handlar om att vara rätt fram.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen får du chansen att visa att du är bra på något och du tycker det är kul med all uppmärksamhet. Under kvällen så passar du på att ta igen vissa saker som du hamnat efter med i helgen och du känner dig nöjd med din prestation.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inga måsten idag och det tycker du känns konstigt. Visst finns det att göra, men allt är ungefär lika viktigt och därför så ger det dig chansen att kunna välja och vraka bland olika uppgifter. Kvällen blir lugn.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar ett kliv bakåt idag. Du behöver börja om från början med en uppgift för att den ska bli så som du tänkt dig den. Din chef förstår inte vad du håller på med till en början men inser snart att du agerat klokt. Ibland tar det kortare tid att börja om än att fortsätta på något som blivit fel.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons