Torsdag 23/1

23 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Sista rycket innan helgen och du gör verkligen bra ifrån dig med tanke på hur mycket tid du lagt ned på förberedelser. Under eftermiddagen är det sport som gäller. Antingen deltar du själv eller tittar på när andra som sportar.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen inleds lite monotont, du gör samma saker som du alltid gjort och det är väl inte direkt jättekul. Efter lunch så väntar nya, mer utmanande uppgifter och du använder dig både av din kreativitet och av din uppfinningsrikedom.

Tvillingarna 21/5-20/6

Små, små fel kan ställa till en del förargliga problem idag. Egentligen handlar det mer om slarv från din sida än om okunskap. Du borde kunna utföra de här uppgifterna felfritt i sömnen. Under dagen kan en chef ha en del befogad kritik, men trots att den är befogad så svider den.

Kräftan 21/6-22/7

Du tjurar när en kollega får allt beröm för en uppgift som ni löst tillsammans. Det som sårar mest är att hen inte ger dig någon ära utan suger åt sig allt själv. Den här sidan av din kollega är ny och inte särskilt sympatisk. Du borde vara ärlig mot hen och tala om hur du känner det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu försöker du imponera på en person som du ser upp till och som har en outtömlig källa av kunskap inom sig. Hen har svårt att uppmärksamma andra, särskilt om det rör sig om personer som inte har samma kompetens som hen så därför skulle en komplimang från hen betyda allt för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att kunna snacka sig ur en prekär situation. Som tur är så har du Merkurius som härskarplanet vilket gör att du har lätt för att vara övertygande när du vill, och det vill du idag. Kvällen handlar om en lögn och om ett försvar.

Vågen 23/9-22/10

Du trotsar en kollega idag, mest för att hen har lyckats reta upp dig. Du brukar hålla dig på ganska gott humör, men inte idag. Just nu influeras du av en negativ aspekt från Mars vilket påverkar ditt humör.

Skorpionen 23/10-21-11

En sak i taget är nyckeln till att lyckas idag. Om du sätter igång med för många projekt samtidigt så kommer det bara bli rörigt. Lita på dina instinkter, följ ditt hjärta och skriv listor, det är dagens tips. På kvällen klarar du av att hantera en rätt så påfrestande släkting.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara väldigt charmig när du vill och idag kopplar du på din charm på full styrka vilket leder till att alla i din närhet faller för ditt sätt att vara. Både äldre och yngre har svårt att motstå dig när du är på det här humöret. Du lyckas linda alla kring dina fingrar.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir givande, men också stressig. Du har ett test av något slag och du tycker det är svårt. Trots att det är en utmaning för dig så kommer du bli väldigt nöjd med ditt resultat. Kvällen spelar på dina styrkor och på dina svagheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kringgår ett problem genom att helt enkelt stoppa huvudet i sanden. Det här är inte en särskilt bra metod, men den ger dig den respit som du behöver för att tänka ut en plan hur du ska lösa situationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen handlar om att vara modig och om att stå för dina åsikter oavsett om det är kontroversiella eller helt vanligt. Det blir en bra och utvecklande dag där du lär dig en massa nyttiga saker om dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons