Fredag 24/1

24 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På fredagen har du en del saker som du måste göra, men de flesta tycker du är tråkiga så du försöker att skjuta upp dem så länge du kan. Det blir inte bättre för att du förhalar det som du tycker är jobbigt, det är smartare att ta tjuren vid hornen på en gång.

Oxen 20/4-20/5

Du förtjänar en bra fredag och du får en bra fredag. Den börjar lugnt, men en rad mindre incidenter gör att du får rappa upp tempot för att hinna med. Visst blir det stressig, men det bli också roligt och fyllt av skratt. Eftermiddagen bjuder på en välförtjänt lyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen försöker du att inte diskutera med en kollega som alltid lyckas reta upp dig på något sätt. Hen är en fena att hitta dina ömma punkter och sedan trycka på dem. Kvällen handlar om vänner och om att vara social.

Kräftan 21/6-22/7

Du är irriterad på en vän för att hen inte har tid med dig idag fast den ursprungliga planen var att hen skulle vara hemma på kvällen den här fredagen. Du vet att det är en uppbokad person du har att göra med, men det hindrar inte från att du känner dig lite bortglömd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu leker du med elden och det vet du om. Du flirtar med en person som är charmig, rolig men som kan vara väldigt klängig när hen sätter den sidan till. Så här i början av er relation är det mysigt, men du vet med dig att du kommer att tröttna fort om hen blir för intensiv.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser varningstecknen i tid och förhindrar en kollega från att göra ett stort misstag. Det handlar om att hen ofta tar risker och att hen är ganska usel på att bedöma hur stora chans hen har att lyckas. Du kan inte alltid vara hens säkerhetsnät. Din kollega måste lära sig stå på egna ben

Vågen 23/9-22/10

Dr dagen handlar om att säga ja och om att säga nej, men framförallt så handlar den här dagen om att fatta beslut och om att bestämma sig vilket kan vara lite jobbigt för dig. Du kan ha svårt att bestämma vilken lunch du ska äta så därför får du lite ångest när du måste fatta flera vikta beslut samtidigt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant och utvecklande fredag där du kan tänka utanför boxen och använda dig av din kreativitet. Det är ganska sällan som du får den här möjligheten till konstnärlig frihet, men idag är det ovanligt högt till tak på din arbetsplats.

Skytten 22/11-21/12

Ibland blir du arg och besviken på en person som ständigt misslyckas att leva upp till dina förväntningar. Försök att inse att om du vill ändra på en person så är hen antagligen inte rätt för dig. Det handlar om att ni inte har samma grundvärderingar och inte ser på saker på samma sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir tidig och sen. Du har mycket att göra och dagen blir bitvis stressig. Kvällen blir raka motsatsen, du äter gott och du kan slappna av antingen med din partner din familj eller med dina vänner. En överraskande komplimang förgyller den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att hålla många bollar i luften samtidigt och lyckligtvis är det ett av dina specialområden. Du har inte problem att göra flera saker samtidigt. Eftermiddagen handlar om att umgås med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Nu är du där igen. Du gruvar dig över något som du egentligen borde vara glad över. Det handlar om en relation som utåt sett är harmonisk men den ger dig inte så mycket som du skulle önska. Fiskarna är hopplösa romantiker och börjar gärna dagdrömma när de är uttråkade.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons