Lördag 25/1

25 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På lördagen försöker du får ordning på ett problem som rör jobbet. Du brukar sällan arbeta på helgen, men idag har du inget val. Under eftermiddagen föreslår en vän en kvällsaktivitet som är väldigt frestande.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir intensiv men väldigt trevlig och social. Det blir möte med gamla vänner och det blir även tid att umgås med nya vänner som du inte sett på ett tag. Dagen flyger fram fort och du hinner inte riktigt med så mycket som du skulle önska, men du har roligt och du blir bortskämd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar en släkting att erkänna en vit lögn. Det är ingen stor sak i sig, men du har irriterat dig på att den här lögnen finns mellan er och ingen vill låtsas om den. Du har svårt med alla former av hemligheter. Kvällen blir trevlig och bjuder på en hel del aktiviteter.

Kräftan 21/6-22/7

Du tackar ja till en middag eller fest nästa helg och du är väldigt glad över den här inbjudan. Det är en vän som du inte träffar så ofta som du önskar och all tid med hen är värdefull tid. Kvällen spenderar du gärna med några få vänner hemma.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir irriterad när du får höra att vissa personer är inbjudna till en fest men inte du. Du kan inte riktigt förstå varför du blivit bortgallrad den här gången. Kanske handlar det om att det är en annan grupp av människor som är inbjudna och att det inte är personligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du bestämmer dig för att säga som det är fast det gör ont. Att vara helt naken på det här sättet besvärar dig mer än du vill medge, men du inser vikten av att kunna vara öppen och visa känslor. Kvällen blir mysig och romantisk för de jungfruar som har en partner.

Vågen 23/9-22/10

Det blir inte alltid som du tänkt dig, men idag blir det bättre än du förställt dig eftersom ödet kastar in några oväntade kort i leken. Ibland är det bra att bara följa med strömmen och se vad som händer. Flexibilitet är dagens nyckelord.

Skorpionen 23/10-21-11

Du surar lite för att du inte får som du vill, men du vet att du beter dig rätt så barnsligt. Skorpionen är väldigt känslostyrd och har svårt att kontrollera sitt humör även om du försöker. Som tur är har du förstående vänner som älskar dig precis som du är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du vara för dig själv. Du behöver få tid att fundera och tid att komma fram till vad du egentligen känner. Du vet att något inte är rätt, men frågan om det ens är värt tiden och oron att fixa just det här. Ibland är det bättre att gå vidare än att stanna kvar.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir väldigt annorlunda Du tränar och på eftermiddagen besöker du något som du förknippat med din barndom. Det blir en social eftermiddag och en ännu mer social kväll som bjuder på ett högts oväntat men välkommet besök.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har humor och du har charm det är därför du är så populär just nu. Dina vänner vill gärna träffa dig och du försöker hinna med att umgås med alla den här lördagen. Eftermiddagen blir intressant och kvällen blir ännu mer intressant. Ett saftigt skvaller får dig att börja fundera.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir lite vild. Oavsett om du är singel eller har en partner kretsar den här dagen kring kompisar och kring saker som är lite tokiga. Du är väldigt impulsiv och på kvällen eller natten kan du höra av dig till en person och bekänna en hemlighet som du egentligen aldrig tänkt avslöja.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons