Söndag 26/1

26 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På söndagen tar du tag i mindre uppgifter och försöker strukturera upp din vardag. Du känner ett plötsligt behov av att få ordning på både den fysiska världen och på det mentala planet. Det blir lite av en tidig vårstädning för din del.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen bli väldigt lugn. Efter en ganska intensiv helg behöver du en dag för återhämtning. Du behöver få andas ut och bara ta det lugnt. Kvällen handlar om att mysa med familjen, äta godis och umgås. Det är sällan ni lyckas samla alla på en gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt harmonisk idag så njut av den här söndagen. Den passar bra att tillbringa utomhus eftersom ljuset och den friska luften gör dig gott. Idag hör du skvaller om en vän, försök att ignorera det eftersom det är en lögn.

Kräftan 21/6-22/7

På söndagen hör du av dig till en vän med en förfrågan. Det handlar om något personligt och det kan vara lite jobbigt att få fram det du vill ha sagt. Kräftan är väldigt känslofylld och kan ibland få svårt att uttrycka sig i ord. Du gömmer dig gärna bakom en glättig fasad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir irriterad på en vän som lovar en sak men som sedan drar sig ur. Det är inte första gången hen gör så här och du känner dig lite sviken varje gång. Det handlar om att den här personen inte är bekväm med främlingar eller att umgås i för stor grupp.

Jungfru 23/8-22/9

Du ifrågasätter något du hör idag och en vän blir förolämpad över att du inte tror på hen. Handen på hjärtat har den här personen ljugit tidigare så det är kanske inte så konstigt att du blir en smula misstänksam.

Vågen 23/9-22/10

Det finns saker du måste göra och så finns det saker som du vill göra. Idag väljer du uteslutande det sistnämnda. Du orkar inte riktigt ta tag i måsten utan struntar i allt som du inte känner för just nu. Kvällen handlar om en väns behov av uppmärksamhet,

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir vansinnigt nyfiken på en vän som antyder en hemlighet men inte vill säga mer. Du vet att om du pressar din vän kommer hen inte kunna hålla tyst. Samtidigt så får du dåligt samvete om du utnyttjar din väns svaghet för skvaller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra även om det inte händer så mycket. Du är väldigt trött just nu och har svårt att ta dig för någonting. Du tillbringar helst din fritid tillsammans med din vän hemma. Är du singel så blir det mycket egen tid för dig just nu. Du behöver få in lite långvarig energi i ditt horoskop.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att fokusera på ett visst mål. Du har insett att det kommer att krävas mer av dig den här våren än under förra året, samtidigt är du beredd att satsa eftersom vinsten är minst lika hög som insatsen. Kvällen handlar om en vän som vill prata med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du hjälper en vän eller en släkting att fokusera på rätt saker, men ibland känns det som du jobbar i motvind. Din vän är inte alltid särskilt samarbetsvillig, tvärtom så kan hen sätta sig på tvären och inte förstå vad som är bäst för hen. Här måste du jobba med lagom dos av piska och morot.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen tar du tag i ett problem som du sopat under mattan alldeles för länge. Du vet att du inte är helt lycklig och det är dags att du gör något åt den här situationen. Prata med din vän och försök red ut era problem.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons