Måndag 27/1

27 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att lära känna nya personer och kunna komma överens med dem. Det blir lite knaggligt i början eftersom det är många starka viljor, men på sikt kan den här gruppen bli riktigt bra. Det enda som krävs är lite tålamod och kompromissvilja.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen är du lite stressad över en kollega som uppenbarligen inte trivs just nu. Hens sätt är rätt så kort mot allt och alla och du försöker hitta ett sätt att få hen att må bättre. Kvällen handlar om att ta hand om sig själv och unna sig lite lyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en tuff start på veckan där du får stressa för att hinna med. Mycket handlar om att du är lite sämre än vissa av dina kollegor på att planera och på att disponera din tid. Du får utnyttja dina starka sidor istället. Använd dig av din kreativitet och din snabbtänkthet.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska konstig inledning på veckan. Du känner dig inte riktigt bekväm med hur du jobbar utan du vill hitta andra sätt att nå fram till samma mål. För dig är det viktigt att ha frihet på arbetet. Du jobbar bäst när du inte känner dig övervakad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en orolig start på veckan. Det finns något rastlöst och sökande över ditt tecken och det är inte alls säkert att du hittar det du vill ha den här dagen. När det kommer till känslor har du svårt att bestämma dig. Du velar mellan det enkla och det mer komplicerade.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du övertyga en chef om att du behöver mer tid för att lösa en viss uppgift men din chef tycker att du är lat och att du inte tar ditt engagemang på allvar. Du blir ledsen och besviken på din chef.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ett bra sätt att avslöja en hemlighet idag utan att egentligen säga något. Du har haft ett dilemma. En vän har berättat något som du tycker att de andra inblandade borde få veta, samtidigt så har du lovat att hålla tyst. Idag kan du både följa ditt samvete och hålla ditt löfte på samma gång.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen är det viktigt att du fokuserar. Du har lätt för att hoppa över ett eller två steg just nu och då blir det fel och du får börja om från början. Något som inte rör arbetet tar upp en stor del av dina tankar den här måndagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra inledning på veckan. Du känner dig rätt så harmonisk och glad. Privat så är allt lugnt och på jobbet har du det mesta under kontroll. Kvällen handlar om att stötta en vän i hens intressen. Det blir en bra kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Du oroar dig lite för ett samarbete idag, men det går smidigare än du trott. De personer som du ska jobba ihop med att vana att vara ett team och de tycker det är kul med lite nya kollegor som kan komma med inspiration. Kvällen handlar om att ladda inför ett specifikt mål.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg på en person på jobbet för att hen är så dålig på att lyssna och ta in information. Du får alltid upprepa det du vill ha sagt både en och två gånger. På kvällen få r du roliga nyheter som rör resor och vissa mål som du har den här vården.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen håller du låg profil. Du vill vara ifred och tänka och då väljer du att hålla tyst även om du inte håller med din kollega eller vän. Under eftermiddagen får du nyheter som skakar om dig lite grann.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons