Tisdag 28/1

28 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en stressig tisdag där du förväntas göra saker som du tycker är tråkiga och då presterar du inte på någon högre nivå. Det är viktigt för dig att känna dig inspirerad om du ska lyckas hålla hög kvalitet genom hela dagen.

Oxen 20/4-20/5

Du har sett fram emot den här tisdagen för det händer något som du tycker är lite nytt och spännande. Du känner dig utmanad och du får möjligheten att vissa din kunnighet inom många olika områden. Kvällen blir lugn.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lång dag där du förväntas att hinna med olika uppdrag trots att det är väldigt tajt om tid. Du jobbar inte så bra under press. Du blir stressad och irriterad och du gör ofta fel när du inte får jobba i din egen takt. Prata med din chef om att du behöver få lite mer frihet att lägga upp ditt arbete.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen vill du få klarhet i hur en vän känner för dig, men du är lite för feg för att fråga rakt ut. Du vet att om hen inte känner som du kommer du att bli förkrossad, samtidigt så vill du inte gå och fundera längre, du vill ha svar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något avvaktande i ditt tecken just nu. Det är som om du går omkring och väntar på att något speciellt ska hända och det är inte ens säkert att du vet exakt vad det är du väntar på. Det är bara en allmän känsla som växer sig starkare dag för dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara nära på oförskämd ibland och det är du idag. När du tycker att du har med ointelligenta människor att göra tenderar du att bli spydig. Det är bra om du jobbar lite på att få bort den här mindre charmiga sidan av din personlighet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att fånga ögonblicket. Ibland, vid sällsynta tillfällen kommer det en unik möjlighet och då gäller det att inte tveka utan ta chansen när det väl är här. Idag får du just ett sådan unik chans och då gäller det att vara modig och säga ja.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen försöker du övertala en kollega att haka på din idé. Du vet att du har ett vinnande koncept, men du behöver stöd från dina arbetskamrater om du ska få en möjlighet att genomför din plan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen blir du arg på en kollega för att hen är ärlig. Du vill inte han hens åsikter, särskilt inte när du vet att det faktiskt är sanna och att det är du som blundrar för det uppenbara. Du vill kunna leva i din drömvärld en liten stund till.

Stenbocken 22/12-19/1

Undertisdagen försöker du hinna med både arbete och ett privat engagemang som upptar en hel del av din tid. Det blir stressig, men det blir också en givande dag. Kvällen ser ut att kunna bjuda på en liten flirt av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir stressig och du hinner inte med allt du planerat vilket irriterar dig. Du borde försök att arbeta lite mer organiserat. Du har både tiden och kunskapen att klara av det här projektet i tid, men du slarvar lite väl mycket just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen fattar du ett beslut som kan komma att chockera både dina vänner, din familj och dina kollegor. Egentligen är det inte så oväntat att du kommit fram till det här beslutet, det är bara din omgivning som inte märkt att saker har förändrats i ditt liv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons