Onsdag 29/1

29 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen försöker du att ta en sak i taget. Hjärnan är lite mosig och du hänger inte med lika bra som du brukar. Det här är en dag där du borde vara rädd om dig själv och ta hand om dig själv lite extra. Se upp så du inte är på väg att bli sjuk.

Oxen 20/4-20/5

Du ger aldrig upp och idag bevisar du en gång för alla att envishet lönar sig. Ett mål som du strävat efter under många år är äntligen inom räckhåll så nu kan du njuta av frukterna av dina ansträngningar. I övrigt en ganska lugn dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen är du ganska pratsjuk och du har svårt att koncentrera dig på jobbet. En social aspekt växer sig starkare i ditt tecken just nu och det gör att kontakten med andra människor känns viktigare än dina arbetsuppgifter.

Kräftan 21/6-22/7

Du ger efter idag och du är arg på dig själv för att du är så svag. Du önskade att du kunde stå emot frestelser och övertalning bättre, men Kräftans känsliga natur gör att du har svårt för alla former av påtryckningar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen säger du nej till en person som inte är van vid att du nekar hen någonting. Det an bli något av en scen när personen ifråga visar sitt missnöje, men det är bara att stå fast vid vad du sagt. Ibland måste man säga ifrån.

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen blir rolig och varierande. Det mesta flyter på utan problem på jobbet och livet känns ganska enkelt. Under dagen får en kollega en lite tokig, men smått genialisk idé. Lyssna på din kollega innan du dömer ut hens plan.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika sätt att fixa saker på och du väljer det mest komplicerade idag. Du tänker att om något är för enkelt så måste det finnas en hake det är därför du väljer den betydligt krånglar metoden för att det känns tryggare.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen vill du bevisa för en kollega hur kompetent och driven du kan vara. Du har ett behov av att vara duktig när du är med den här personen. Något hos din kollega lockar fram tävlingsinstinkten i dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Mitten av veckan handlar om att stämma av arbetet och komma ikapp om du hamnat efter med vissa uppgifter, det blir en ganska monoton, men väldigt produktiv dag där du hinner med mer än du trodde att du skulle göra.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen försöker du hitta olika sätt att hantera en konflikt på. Du brukar sällan vara den som drar dig undan en fajt, men det här känns inte som ditt slag utan din vän får lösa sina problem själv. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Vattumannen 20/1-18/2

När du vågar så kan du dra ditt resonemang väldigt långt och idag vill du visa att du tänker annorlunda och att du har många nya, revolutionerande idéer. Din chef blir imponerad av din kreativitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rätt irriterad på en person som står dig nära. Hen kräver alltid din fulla uppmärksamhet och hen blir grinig när du inte fokuserar hundra procent på din vän. Idag får du nog och säger ifrån en gång för alla.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons