Torsdag 30/1

30 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir ganska lugn. Du anstränger dig inte så mycket den här dagen och det blir en paus i en annars ganska stressig vardag. Under eftermiddagen får du möjligheten att påverka en vän. Hen håller på att fatta ett avgörande beslut.

Oxen 20/4-20/5

Du står vid ett vägskäl just nu och det gör att du funderar en hel del och du är inte lika social som du brukar vara. Det verkar handla om ett uppbrott av något slag. Det kan vara från ett förhållande, ett boende eller ett arbete. Du behöver få tid att tänka igenom det här beslutet noggrant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen försöker du få ihop en arbetsuppgift, men det verkar vara ganska krångligt. Det handlar om att du inte är riktigt nöjd med det du levererar men du har samtidigt inte tid att vara allt för petig, det blir en avvägning. Kvällen blir trevlig och social.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget lätt sätt att tala om för din vän att ditt hjärta fortfarande klappar för samma person och att en del av dig aldrig kommer att släppa hen helt. Du ser att din vän har börjat hoppas på något mer mellan er, men du vill inte vara annat än vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du rådgör med en bekant om en investering och just nu känns det som du har hittat rätt. Du vet vad du vill ha, men du vet också att det kommer att krävas en hel del jobb för att lyckas. Som tur är så är du inte rädd för att slita när du har ett mål i sikte.

Jungfru 23/8-22/9

Du oroar dig en hel del för olika saker just nu och det kan påverka din sömn negativt. En influens gör dig tröttare än vanligt och gör det svår att koncentrera sig på jobbet. Kvällen handlar om att vara ärlig mot din familj.

Vågen 23/9-22/10

På torsdagen väntar du ett besked som uteblir och det både oroar dig och irriterar dig på samma gång. Du skulle gärna vilja veta nu när du väntat så länge men vissa saker måste få ta tid. Under eftermiddagen träffar du en person som gör ett starkt intryck på dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta för sig i olika sammanhang och att inte vara feg. Du brukar sällan tveka, men just nu är du orolig att du ska välja fel och det gör dig velig. Eftermiddagen kan bjuda på spontan shopping.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det gäller att våga vara fri i din tanke och inte låta andra personers fördomar hindra dig i din kreativitet. Idag jobbar du med personer som är lite inskränkta och som gärna gör saker på sitt sätt. Det här hämmar dig ifrån att våga testa dina vildaste idéer.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör den här torsdagen.  Dröm efter dröm håller på att slå in och just nu känner du att ditt liv är bättre än någonsin. Under eftermiddagen får du en fråga som gör dig lite ställd. Kvällen handlar om att vara öppen för nya idéer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar saker på allvar och det är bra. Genom att räkna, fundera och göra dig en uppfattning så får du möjligheten att kunna förverkliga en flyktig idé som du har till något som är mer konkret. Kvällen handlar om att förankra dina idéer med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du väldigt bekväm av dig och det gör att du begränsar dig mycket. Kanske skull du försöka att tänka lite mer utanför dina vanliga ramar. Du har möjligheten till något extra, men då gäller det att du hugger chansen när den presenterar sig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons