Fredag 31/1

31 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen är verkligen din dag. Då leker livet och du njuter av att kunna få använda dig både av din kreativitet och ditt ledarskap. Idag möter du en person som kommer att beundra allt du säger och gör. Det är smickrande med en beundrare, men det är också lite läskigt.

Oxen 20/4-20/5

Du vill inte säga vad du går och tänker på för du är oroad att dina vänner kanske tycker du är konstig. Lita på de som du står nära. De kommer att älska dig även om du har lite kontroversiella funderingar. Ibland är det bättre att vara öppen och ärlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill inte sticka ut idag utan försöker tvärtom smälta in i bakgrunden. Det går så där. Du har en stark personlighet och du är någon man lägger märke till på både gott och ont. Anamma den du är och tillåt dig få ta plats.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en påfrestande men givande dag där du får mycket gjort. Du har ofta svårt att erkänna dina misstag, men idag är du öppen med att även du kan göra fel och du är villig att arbeta på dina brister. Din kollega blir imponerad av ditt vuxna beteende.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är känslomässigt förvirrad. En dröm från natten dröjer sig kvar och få dig att tänka på en vän på ett helt nytt sätt. Även om du har snuddat vid de här tankarna tidigare så var det länge sedan. Du umgås inte så mycket med hen så därför bli du chockad över styrkan i dina känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Se upp med svartsjuka idag, det kan vara både din egen eller någon annans. Ditt horoskop indikerar att det finns omvälvande händelser och heta känslor den här fredagen. Kvällen handlar om att vara ärlig mot en vän. Hen förtjänar att få höra sanningen.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite tveksam till vilken sida du ska välja när två personer som står dig nära inte kan hålla sams. Du har försökt att medla vid upprepade tillfällen, men det går inget vidare. Du har insett att såren som de här två personerna har orsakat varandra går för djupt för att kunna repareras.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en nyfikenhet och en glädje i ditt horoskop som överträffar det mesta just nu. Din energi återvänder med ljuset och din motivation blir starkare för var dag. Kvällen handlar om att vara med människor som du tycker extra mycket om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir intressant och utvecklande. Du lär dig om ett helt nytt område och du känner att det är givande på flera sätt. En ny kollega imponerar på dig med sin kunskap och hen lyckas också charma dig med sin humor.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen försöker du fila lite på en uppgift som du inte är riktigt nöjd med. Stenbocken kan vara något av en perfektionist ibland. Under dagen får du ett värdefullt tips av en kollega. Kvällen handlar om vänskap och om starka känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en vilja att förändra och förbättra. Du känner att du måste få chansen att utvecklas lite mer på ditt arbete. Just nu känns allt väldigt fyrkantigt från chef ned på medarbetarnivå. Under dagen får du ett väldigt frestande erbjudande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rädd för att välja fel och därför undviker du alla val just nu. Det finns så mycket velighet i ditt horoskop att du hela tiden tycker det är jobbigt med beslut. Under dagen träffar du på en gammal kollega och det väcker både känslor och minnen till liv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons