Lördag 1/2

01 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du undvika att träffa en person som du upplever blivit klängig den senaste tiden. Du har svårt att säga vad du känner rakt ut så därför försöker du hålla dig undan istället. I övrigt en bra och lagom aktiv dag.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv på mer än ett sätt. Du har mycket att stå i så det gäller att hålla högt tempo hela tiden. Under eftermiddagen får du goda nyheter som rör antingen ett arbete eller ett boende. Kvällen handlar om att vara med person som du gillar att umgås med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tycker att det är på tiden att saker förändras hemma, men du vet inte hur du ska kunna föra fram dina tankar utan att det väcker en hel del irritation hos den övriga familjen. Använd dig av din charm och din fenomenala övertalningsförmåga.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen har du svårt att se att du kan göra rätt i ett visst sammanhang. Du försöker både med att medla och med att hota men ingenting fungerar när din vän väl bestämt sig. Få personer är så envisa som du vän. Kvällen blir förtrollande, men lite vemodig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du hoppas verkligen att du får rätt, men du vet att det är en ganska liten sannolikhet att det blir så som du tänkt dig. Under den här dagen kan du drabbas av dåligt samvete för att du glömt bort att fira eller gratta en vän som fyller år.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör den här lördagen. Det mesta går din väg just nu och du känner att turen är på din sida. Kanske borde du köpa en lott eller göra något annat som du inte brukar göra. Kvällen blir mysig och social, men alldeles för sen.

Vågen 23/9-22/10

Du har massor av extra energi i ditt horoskop just nu så se till att utnyttja den till din fördel. Under lördagen kan ett förslag bli rätt så kostsamt om du inte kollar upp alternativ. Var lite ekonomisk i det här fallet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan verkligen vara kreativ när du vill och idag har du både idéerna och energin att genomför dem. Det blir en härlig lördag där fokus ligger på en hobby som du har. Eftermiddagen handlar om att bli sedd och om att se andra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du gillar att argumenterat med en vän, men hen tycker ert ständiga käbbel är påfrestande snarare än roligt. Försök att känna in vilket humör din vän är på innan du börjar retas med hen. Under eftermiddagen drabbas du av en plötslig insikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv men trevlig. Du är mer social än du brukar och du inser att det finns vissa människor som du saknat väldigt mycket den senaste tiden. Ett samtal eller sms från en person väcker starka känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet vad du vill och du är bredd att göra mycket för att det ska bli så som du tänkt dig. Under den här dagen får du möjligheten få lite mer kött på benen när det gäller en idé som du har. Du börjar inse att den här idén är fullt genomförbar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir sårad när du upptäcker att vissa av dina vänner träffas utan att du är med. Visst, ni umgås inte så ofta men du tycker ändå du borde bli tillfrågad. I övrigt en trevlig men inte så händelserik lördag. På impuls hör du av dig till en gammal vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons