Söndag 2/2

02 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och avkopplande söndag där du äntligen får chansen att umgås med din familj. Den här dagen passar bra för att komma ikapp mentalt. Det finns något som du bör börja planera den här söndagen, det har med en kommande semester att göra.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir intensiv. Du är både social och nyttig den här dagen. Du kommer att behöva jobba lite med ett sidoprojekt som du har, men du vet att det är värt den tid du lägger ned eftersom det kan generera en bra slant på sikt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tjafsar du med en släkting. Det handlar mer om att du är upprörd för att du tycker att du blir förbisedd på jobbet än att du är irriterad på din släkting, men du tar ut din frustration på de personer som står dig närmast.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att tänka logiskt och om att försöka att komma ikapp med saker som hamnat efter. Det blir en intensiv dag där du knappast får möjligheten att vila upp dig. En diskussion mellan dig och en familjemedlem påverkar ditt humör negativt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen försöker du se till att jobba på med ett mindre projekt hemma. Du har sällan tid att ägna åt dina intressen därför passar det bra idag då du inte har något annat inbokat. Kvällen blir rolig och utvecklande.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en hake med det löfte som du får av en släkting idag. Du anar att det inte är så bra som det låter, men det är svårt att upptäcka vad som inte gynnar dig i det här avtalet. Läs mellan raderna så förstår du vad din släkting är ute efter.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara modig även om du inte är bekväm med situationen. Du brukar sällan utmana dig själv på det viset som du gör idag och det blir nyttigt för dig. En vän stöttar dig och muntrar upp dig när du känner dig obekväm.

Skorpionen 23/10-21-11

Ibland är det enklaste sättet att komma igång att bara börja och att inte fundera så mycket. Så är fallet idag, om du bara sätter igång så får du massor gjort men om du börjar fundera på hur du ska lägga upp dagen kommer det sluta med att inget blir gjort.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är gärna hemma och myser den här söndagen. Just nu har du inte så mycket energi så du vill gärna ta det lugnt medan din partner är rastlös och vill hitta på saker. Här gäller det att kompromissa om båda ska bli nöjda.

Stenbocken 22/12-19/1

För dig du är det full fart hela dagen som gäller. Du har både ett åtagande privat och du är bortbjuden eller ska ha middagsgäster på kvällen. Visst är det kul att ha mycket att göra, men det är bra om du ger dig själv tid att varva ned lite på helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir stressig men givande. Idag får du ett bra formbesked när det gäller något som du jobbat med under hela hösten. Du känner att alla de timmar och all den energi som du lagt på att uppnå ett visst resultat äntligen börjar betala igen sig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara med personer som ger dig något i utbyte. Den senaste tiden har du känt dig ensam även när du umgås i stora grupper. Det handlar om att de personer som du träffar inte har riktigt samma tankar som du har. Du behöver umgås med någon som förstår dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons