Måndag 3/2

03 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen gäller det att du hänger med i en uppgift från början annars kommer du att halka efter. Försök se till att du är utvilad och slarva inte med frukost för du måste kunna fokusera ordentligt på förmiddagen.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen är det mycket att göra och tiden flyger iväg. Du är ganska nöjd med din arbetsinsats när du slutar för dagen. Kvällen handlar om att komma ikapp med en hel del mindre projekt i ditt hem. Du känner att du vill få ordning och reda på papper och annat som är rörigt hemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen vägrar du att lyssna på en kollega trots att hen kommer med bra tips och råd. Det handlar om att du har svårt för den här personen för du upplever hen som lite av en besserwisser. Här gäller det att svälja sin stolthet för att dra nytta av de fördelar som du får.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen startar väldigt seg, det kan till och med hända att du inte mår bra och stannar hemma den här dagen. Det finns en indikation på både trötthet och matthet i ditt tecken. Om du jobbar så försök att inte stressa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du behöver någon som lyssnar på ett problem som du har och du vänder dig till den personen som egentligen är sämst på att komma med råd. Av någon anledning så respekterar du den här personens åsikter väldigt mycket och du känner dig trygg med hen.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du att vara neutral i en konflikt på jobbet men det är svårt eftersom du inom dig har en väldigt stark åsikt om vem du sympatiserar med. Under eftermiddagen händer det något som gör dig glad.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du inte stressa, men din chef är av motsatta åsikt. Hen tycker att du ska dra upp tempot betydligt. Det kan leda till en diskussion eller att du gör som din chef säger men blir sur istället. Här kan det vara bra att försöka ge din chef lite konstruktiv feedback på hens ledarskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om en valmöjlighet men också om möjligheten att inte göra ett val. Du vet att det är svårt att bestämma åt andra så därför är det kanske klokast att skjuta upp det här valet tills alla inblandade kan få vara med och bestämma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Undvik att diskutera privata saker med en kollega som du vet har svårt att hålla tyst. Hen kommer att föra dina hemligheter vidare och du kommer att känna dig sviken. Ibland är det bättre att behålla sina tankar för sig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite seg i starten den här måndagen, men efter lunch så får du upp tempot. Det är bra för dig att ha något att jobba mot, oavsett om det är ett mål som du själv satt upp eller om det är ett mål som någon annan har bestämt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget som du kan säga för att ta tillbaka det du sagt åt en kollega när du var arg. Det du kan göra är att försöka stryka ett streck över den här incidenten och se till att den inte upprepar sig igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undviker ett samtalsämne för du vet att det kan bli känsligt. Just nu är du förvirrad och vet inte riktigt vad du vill men du vet att det är meningslöst att säga något till din partner för då blir hen bara orolig. Det är bättre att fundera till du vet hur du känner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons