Tisdag 4/2

04 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen blir du väldigt irriterad på en kollega som åter igen ska ut och resa. Du inser att du egentligen inte är irriterad på hen utan på att hen får möjligheten att slippa jobba ett par dagar medan du är kvar hemma i kylan. Kvällen handlar om en sport eller en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött den här tisdagen. Det har varit en intensiv helg och nu börjar för lite sömn och sena kvällar komma ikapp dig. Om du bara försöker att ta det lugnt och fokusera på en sak i taget så kommer du klara av den här dagen också.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg och besviken på en släkting som hållit något hemligt för dig en längre tid. Du förstår varför din släkting inte har sagt något samtidigt som du tycker att hen är dum som inte litar på dig. Tänk på att du aldrig varit särskilt bra på att bevara hemligheter.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att ta hand om sig själv. Oavsett om du har blivit eller är på väg att bli krasslig så är det mycket varm dryck och vila som gäller. Försök att inte överanstränga dig och jobba absolut inte över idag. Du behöver få komma hem och pusta ut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen tar du en chans och den betalar igen sig nästan på en gång. Du brukar inte vara den som tar risker, men idag har du mycket inflytande från Mars som gör dig lite mer dumdristig. I det här fallet så är det bra att du vågar ta en risk.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara väldigt envis och det är den sidan du visar din chef när hen kommer med en jobbig begäran. Det finns inget som kan rubba din åsikt och det är troligare att din chef ändrar sig än att du gör det.

Vågen 23/9-22/10

Du blir trött på internt tjafs och på kollegor som pratar bakom varandras ryggar. Ibland så inser du hur omoget vuxna människor kan bete sig. Det bästa du kan göra är att hålla dig utanför de här intrigerna. Kvällen blir omväxlande och intressant.

Skorpionen 23/10-21-11

Du mår dåligt av att du varit sur mot en kollega men du vet inte riktigt hur du ska kunna be om ursäkt utan att det blir konstigt. En liten gest kanske hjälper? Varför inte bjuda din kollega på något gott till fiskat idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på krigsstigen mot en kollega som du anser tar för mycket uppmärksamhet och plats. Du är själv en person som kräver utrymme och det är kanske därför du blir så känslig när andra stjäl rampljuset för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir väldigt intensiv. Du har insett att du ska iväg på något imorgon och att du både ska hinna med jobbet, ett åtagande efter jobbet och att packa ikväll. Här gäller det att vara effektiv och att se till att ha koll på vad det är du ska ha med dig innan du börjar packa.

Vattumannen 20/1-18/2

Du funderar över ett beslut och det finns många för och nackdelar med det. Egentligen handlar det om vad som är bäst för dig och vad som i slutänden är bäst för din familj. Det blir inget enkelt beslut att fatta, men idag händer något som hjälper dig att välja.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir besviken på en kollega som inte hör av sig tillbaka till dig när du ringt eller messat. Tänk på att hen är upptagen och säkert kommer att svara så fort hen får tid. Under eftermiddagen finns det risk att du gör av med onödiga pengar på ett impulsköp.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons