Onsdag 5/2

05 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns inget du kan göra för att hjälpa en vän som har problem, men du kan finnas där och stötta om det behövs. Ibland tänker du att den enda hjälpen är en aktiv hjälp. Men omtanke och förmågan att lyssna är minst lika viktig.

Oxen 20/4-20/5

Du tar för dig av det som erbjuds den här onsdagen och det är en hel del.  Just får du dessutom energi av Solen vilket gör att du orkar mycket mer på kvällarna än du gjort tidigare. Du börjar gärna röja och städa. För dig är det skönt att få ordning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här onsdagen lär du dig är en värdefull läxa. Du inser att du faktiskt jobbar bättre i team är själv. Tvillingen är ett tecken som blomstrar i grupp. Du mår bra av att omge dig med kollegor som du trivs med. En chef berömmer ditt arbete idag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra men ganska händelselös onsdag. Du fokuserar på en uppgift och du blir nöjd med det resultat som du levererar. Under eftermiddagen kan goda nyheter om en vän pigga upp Du är glad för din vän skull.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att koncentrera sig på de små sakerna och försöka att inte planera så långt framöver. Du behöver öva på att vara mer i nuet. Under dagen så ser du en person som du inte träffar så ofta och det blir en riktigt trevlig överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir till att fundera över vad du ska förändra för att få saker att löpa på mer effektivt den här onsdagen. Du kan inte falla in i dina vanliga rutiner utan måste börja tänka lite annorlunda. En kollega har en rolig idé som du vill testa.

Vågen 23/9-22/10

Det blir inte mycket du kan göra åt en incident som inträffar idag. Du får helt enkelt acceptera det som sker och göra det av bästa situationen. Under eftermiddagen kan ett skvaller orsaka en hel del uppståndelse. Kvällen handlar om vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du i alldeles för mycket när du ska lyfta eller bära. Det finns en risk att du gör dig illa så var försiktig. Tänk på säkerhet framför effektivitet. Under kvällen hör en släkting av sig med intressant information.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir varierande. Du har mycket att stå i, men det gäller att organisera arbetet så du kan vara effektiv utan att stressa. Idag märker du att en kollega flirtar med dig och det gör dig både glad och lite generad.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir en resa för din del. Det kan vara en fysisk resa från en punkt till en annan eller en inre resa som handlar om mental styrka och vilja att förändra. Dagen blir rolig, uttömmande och väldigt givande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att neka en familjemedlem något som hen ber om.  Du vill att hen ska vara lycklig och du anstränger dig för att hen ska bli det. Under eftermiddagen får du nyheter som gör dig glad, Du känner att du äntligen är på väg mot en förändring.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intensiv men bra. Du har mycket att stå i och det gäller att hålla ett högt tempo under hela dagen. Eftermiddagen får du möjlighet att förändra något som du stör dig väldigt på. Kvällen blir trevlig och social.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons