Torsdag 6/2

06 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 

 

Torsdag 6/2

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och inspirerande dag där du utvecklas både som person och i din arbetsroll. Den här dagen får du bra feedback från en chef och det kan hjälpa dig att tänka lite utanför boxen. Kvällen blir trevlig och väldigt social.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen försöker du att få lite struktur både på din tankar och på ditt arbete. Det blir en produktiv dag samtidigt som den ger dig lite utrymme att göra mer kreativa saker. Under dagen får du nyheter som får dig på gott humör. Du känner att vindarna börjar vända och att din tid är här.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen försöker du prata med en vän som du har lite svårt att nå fram till. Ni två har kul ihop, men ni har väldigt olika grundvärderingar vilket gör att det ibland blir ganska heta diskussioner. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som verkligen känner mycket och idag är du lite nere för att du precis insett att det kommer att dröja innan du får träffa en viss person igen. Hen och du lever väldigt olika liv och det är svårt för er att hinna ses.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg och besviken på en kollega som du tycker sviker sina värderingar. Hen orkar inte slåss för det hen tror på utan ger upp. Som Lejon är du en riktig kämpe så du förstår inte hens mentalitet. Det är obegripligt att vis personer låter sig köras över på det sätt som din kollega har gjort.

Jungfru 23/8-22/9

Du utrycker dig väldigt klart idag men ändå lyckas en kollega att missuppfatta dig. Ibland känns det som om din kollega missförstår dig med flit bara för att irritera dig och du vet inte hur du ska hantera den här personen.

Vågen 23/9-22/10

Du blir glad av en positiv feedback från en person som du beundrar. Hen brukar sällan vara generös med beröm, men just idag så får du massor av beröm. Njut och sug åt dig, du har jobbat hårt och du förtjänar all uppskattning du kan få.

Skorpionen 23/10-21-11

Ibland blir du arg på en vän för att hen inte tar sin talang på allvar. Din vän är en av de mest begåvade människor du känner, men hen är för lat för att utveckla sina förmågor så att de når din fulla potential. Idag får din vän en unik chans som hen väljer att inte ta och det får dig att koka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen försöker du argumentera med en vän om att hen ska offra något för gruppens bästa. Tyvärr är din vän är både stolt och lite egocentrisk så hen ser inte alls poängen med att inte prioritera sina egna intressen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir äventyrlig men också utvecklande. Du lär dig att kämpaför det du vill ha och du lär dig också att inte visa dina svaga sidor för din chef. För dig är det viktigt att din chef fortsätter att satsa på dig och det gör hen om hen tror att du är en vinnare. Idag visar du upp din vinnarskalle.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att uttrycka sig och idag väljer du ett mindre finkänsligt vokabulär. Din kollega kan bli lite sårad av ditt ordval, men i grund och botten så vet hen att du menar väl även om du inte alltid uttrycker dig så smidigt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta en sak i taget och att inte stressa. Det har varit en tuff period, men nu väljer du att lägga den bakom dig och titta framåt istället. Du vill vara fri att gå din egen väg, men samtidigt är det du själv som håller dig tillbaka. Du tar oftast de tryggaste valen istället för att våga chansa.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons