Fredag 7/2

07 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du får ihop två väldigt olika koncept och det går trögt i början men när du väl fattat hur du ska göra så löser sig alla problem. På kvällen är det vänner och ett fritidsintresse som dominerar.

 Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att jobba på utifrån dina egna förutsättningar. Det är ingen idé att stressa för det kommer bara resultera i att du får göra om vissa saker. Under kvällen får du höra ett roligt skvaller som piggar upp den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar om att stå för dina åsikter även om de går stick i stäv med alla andras. Vanligtvis brukar Tvillingen inte ha några problem med att sticka ut, men just idag så influeras du av en vilja att passa in och hålla dig i bakgrunden snarare än att du vill ta plats.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att motivera varandra och att hjälpa till och stötta de som halkat efter. Du är en emotionell person som mer än gärna jobbar för gruppens bästa men det finns andra som bara prioriterar sig själva. Det kan finnas en risk att du kommer ihop dig med en sådan person.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att tänka snabbt och om att våga vara lite annorlunda. Den här fredagen ställs du inför ganska ovanliga problem som kräver ovanliga lösningar. Tillsammans med en innovativ kollega kan ni lyckas ta er förbi de flesta hinder. Kvällen bjuder på en överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen finns det en risk att du kommer ihop dig med en yngre kollega eller släkting. Den här personen tenderar att alltid följa sin magkänsla utan att lyssna på råd från mer erfarna personer. Kvällen ser ut att kunna bjuda på en fest.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite försiktig av dig just nu. Du vill inte trampa på några ömma tår den här dagen utan du vill ha en fridfull och harmonisk arbetsdag. Kvällen blir rolig och full av aktiviteter. Du har satt fram emot den fredagskvällen under lång tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet hur du ska hantera personer som blir för envisa men idag så stöter du på en person med en vilja av sten. Här biter varken bevis, logik eller att resonera. När den här personen bestämt sig kan inget få hen att ändra sig. Du får en fin komplimang från en kollega idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är villig att låta vissa personer få som de vill trots att du själv skulle valt en annan metod att tackla det här problemet. Just nu fördrar du att följa med strömmen och vika dig för majoriteten snarare än att ta kommandot.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ser fram mot att få hänga med en vän som du gillar men som du inte umgås med så mycket som du skulle vilja. Du är en upptagen person vilket gör att du måste försaka en hel del av den sociala biten. Den här dagen ger dig också ett positivt formbesked.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vågar visa vem du är och du är inte rädd för att gå in i en diskussion om det är något som du tror på. Idag får du möjligheten att slåss för din övertygelse och bevisa för andra att du har rätt. Kvällen bjuder på hemmamys med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på många saker i ditt liv just nu och du har kommit till den punkten där du antingen väljer att förändra eller nöjer dig med din situation. Du kan inte gå omkring och irritera dig på saker utan att göra något åt dem.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons