Lördag 8/2

08 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På lördagen är du väldigt fokuserad. För dig handlar den här dagen om vinst, men också om att stötta någon som du tror på. Eftermiddagen blir social och väldigt livlig. På kvällen får du höra nyheter som både förvånar dig och gör dig lite ledsen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir spännande men samtidigt ganska vardaglig. Du ägnar dig åt något som har med hemmet att göra. Det verkar som du planerar en flytt eller står inför en ombyggnad. Eftermiddagen bjuder på spänning, men också på känslor som glädje och stolthet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tycker det är roligt att visa din familj din sanna passion. Det är inte ofta som du får möjligheten at uttrycka dig så här kreativt som du faktiskt gör idag. Eftermiddagen blir rolig, annorlunda och lite äventyrlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du har mycket att hoppas på samtidigt så vill du inte bli allt för optimistisk. Du är orolig att du ska bli besviken såå därför väljer du att hålla dina känslor för dig själv. Kvällen bjuder på varierande underhållning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du tag i ett problem som irriterat dig länge men som du av olika anledningar inte gjort något åt. Nu har du chansen till en förändring och du tar tillfället i akt att påverka. Kvällen blir intressant och väldigt dramatisk.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen så hoppas du på lite tur. Du känner att du skulle behöva ha oddsen på din sida. Du deltar eller gör något som medför en viss risk och det är den risken du vill minimera genom att ha ödet med dig.  Kvällen blir informativ.

Vågen 23/9-22/10

Ibland gör du ingenting och ändå får du skulden för att vissa saker inträffar. Du blir irriterad på din vän för att hen aldrig ser sin egen iblandning i det som sker. Hen är en fantastisk person, men hen har inte så mycket självinsikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du leker med färg och form idag. Det kan vara en hobby, att du shoppar kläder eller håller på att inreda något hemma. Oavsett så får du utlopp för din reaktivitet och för din förmåga att kunna se skönheten i detaljer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bli intensiv men rolig. Du njuter av att umgås med vänner och tiden går väldigt snabbt. Ett problem som du har med en vän blir väldigt tydlig den här lördagseftermiddagen, du kan inte blunda för det längre utan du måste göra något åt situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen kretsar kring dig på många sätt. Du är nervös att du inte räcker till, men om du bara fokuserar på det du är bra på kan du gå hur långt som helst. En vän stöttar dig hela den här dagen och hens stöd blir också nyckeln till din succé. Kvällen handlar om att släppa loss och ha kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på en person som inte förstår hur du resonerar. Du har vid flera tillfällen försökt att närma dig den här personen på ett ödmjukt sätt, men hens negativa inställning till det mesta får dig att surna till. Eftermiddagen bjuder på spänning och på fantastiska nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite irriterad på en vän för att han väljer att ta din väns sida och inte din. Det är din vän från början så du tycker att hen borde vara lojal mot dig och inte gå emot dig oavsett vad hen tycker egentligen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons