Söndag 9/2

09 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant dag där du får möjligheten att testa på nya saker. Du vågar vara lite obekväm och ifrågasätta saker den här dagen. Solen ger dig energi och vilja att sticka ut lite extra. Kvällen handlar om starka känslor.

Oxen 20/4-20/5

Du har mycket att stå i den här söndagen, men du väljer att göra en sak i taget och inte stressa eftersom att du vet att det blir mer effektivt på det viset. Eftermiddagen blir mysig och familjär. Du umgås med dem som står dig närmast.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara modig och om att våga sticka ut i olika sammanhang. Det blir en intressant och lärorik dag där du utvecklas mycket i en riktning som är lite annorlunda. Du får smak för den mer teatraliska sidan hos dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir intressant och väldigt givande. Du lär dig mycket den här söndagen, både i läxor som hör livet till och i saker som har med ditt arbete att göra. En gammal hjärtesorg gör sig påmind igen när du får nyheter om en viss person. Du inser hur mycket du saknar hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det här blir en ganska rolig och intensiv dag där du prioriterar dina vänner framför både din familj och din partner. Du utmanar dig själv den här söndagen och du inser att du mår bra av den här typen av utmaningar, de får dig att känna dig levande.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att resonera med en person som ofta väljer att göra saker efter magkänsla snarare än att se det logiska i sina val. Hen är en person som alltid följt sitt hjärta men just idag försöker du få hen att agera lite mer på förnuft än på känsla.

Vågen 23/9-22/10

Du blir arg när en vän pekar ut brister med en idé som du har. Du vill egentligen inte ha hens feedback utan bara ha hens tysta stöd. Var tydlig mot din vän, det här är din resa och dina misstag, det du behöver är sympati och förståelse inte goda råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara utomhus och upptäcka världen. Nu när dagarna börjar bli ljusare så återvänder orken till dig och du känner att du klarar av vad som helst. Det blir en härlig söndag som går i vårens tecken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är arg och besviken på en vän för att hen har hållit något hemligt för dig. Visst kan du förstå poängen med att inte säga något till dig, samtidigt tycker du att hens plikt som din vän är att tala om vad hen vet oavsett om hen lovat hålla tyst.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en trevlig och social söndag. Den här dagen släpper lite av den press du känt på dig själv att prestera. Du känner att du faktiskt bevisat vem du är och att du platsar bland de främsta. Idag får du mycket positiv feedback och en massa ros från både vänner och chefer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara ganska trög ibland och idag är en sådan dag. Du är sen till det mesta och det beror på att du inte kommer iväg när du ska för att du planerar så dåligt. Kvällen blir rolig och mysig. Du känner att du gjort rätt val den senaste tiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns mycket som far genom dina tankar idag, men det börjar och slutar med en viss person. Det är något hos hen som du inte helt kan släppa taget om även om inte har någon kontakt med hen just nu. Nyheter om den här personen får dig att bli riktigt glad för hens skull.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons