Måndag 10/2

10 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en ganska intensiv dag där du sätts på prov gång på gång. Det blir kanske inte ett så bra resultat som du önskar, men du gör ändå bra ifrån dig. Under eftermiddag en får du möjligheten att påverka en person att fatta ett lönsamt beslut.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen försöker du komma ikapp från förra veckan och det går över förväntan. När du fokuserar på det positiva så kommer både energin och arbetsglädjen. Du får ett intressant förslag från din chef den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara väldigt envis när du vill och idag får du influenser från Jord och det förstärker den här sidan hos dig. När en chef kommer med ett tidskrävande och onödigt uppgift så vägrar du. Din chef blir arg, men du vet att du har rätt i just den här frågan.

Kräftan 21/6-22/7

Du har aldrig varit mycket för harakiri även om du oftast rättar dig i ledet. Idag går du ifrån din givna position och det kan reta upp vissa personer men det bryr du dig inte om. Du är en stark person i grunden som följer ditt hjärta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen är du väldigt seg. Du somnar alldeles för sent på kvällarna och det gör att du blir seg på morgonen. En kollega irriterar sig på att du ofta kommer sent och att det tar en timme eller två innan du får upp tempot. Du tycker din kollega överdriver.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att muntra upp en person som mår dåligt men som inte riktigt vill erkänna det. Du är en mästare på att få människor att öppna upp sig när du vill och idag så vill du att din vän ska berätta vad det är som är fel.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt lågmäld idag. Du känner att inget är riktigt kul just men du kan inte sätta fingret på vad felet är. Du är inne i en period då du påverkas mycket av Månen och det gör dig känslig. Du kan bli både glad, ledsen och förbannad utan att veta varför.

Skorpionen 23/10-21-11

Du håller tyst fast du egentligen skulle vill säga vad du tycker. Det handlar om att du är lojal med en kollega som kan råka i trubbel om du är för frispråkig. Du skyddar din kollega genom att tiga, men det innebär inte att du gillar situationen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att trolla fram ett resultat ur tomma luften. Du har länge vetat att du förväntas vara klar med den här uppgiften idag, men du har hela tiden skjutit den framför dig och hoppats på att något ska inträffa så du slipper göra den. Inget inträffar och du måste få fram något form av resultat.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du på ett strålande humör. Du mår bättre än du gjort på länge och din vilja och din energi är på väg tillbaka in i ditt tecken. Idag tampas du med en uppgift som du ligger efter med. Tack vare lite hjälp så lyckas du fixa till ett hyfsat resultat på kort tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ganska dåligt humör idag. Du har sovit dåligt och du känner dig väldigt trött och less på alla människor som ligger sig dina uppgifter. Du vet att du har saker under kontroll och du behöver inte ha din chef flåsande i nacken, kontrollerande varje steg du tar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är emotionellt känslig just nu och det gör att ett par hårda ord eller en klumpigt sagt mening kan göra dig ledsen hela dagen. Du har också en stark påverkan från Månen och den gör dig väldigt lynnig i humöret.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons