Tisdag 11/2

11 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen skäller du ut en vän för att hen har varit oärlig. Du är besviken på hen, men handen på hjärtat, visst har du själv undanhållit saker för din vän. Inse att ni båda gör misstag så blir det enklare att förlåta och gå vidare.

Oxen 20/4-20/5

Du har mycket att stå i idag, men tiden går fort och du har kul. En ny kollega blir någon som du kan samtala med. Ni är båda väldigt lika på vissa sätt och diametralt motsatta på andra vis. Det skapar en bra harmoni mellan er. Kvällen handlar om vänskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du testar dina gränser idag och det är bra. Du behöver den här chansen att få vara lite av en pionjär. Tvillingen trivs bäst med att forska i nya områden och liksom Väduren tröttnar du fort på allt som är bekant. Idag får du chansen att verkligen prova på utmanande och nya uppgifter.

Kräftan 21/6-22/7

Du har dålig hand med pengar och det visar sig idag när du drabbas av en oväntad utgift. Du har inga marginaler och du sparar alldeles för lite. Som tur är får du hjälp av en släkting eller vän, men hens krav är att du styr upp din ekonomi bättre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska irriterande just nu och det vet du om. Tyvärr kan du inte motstå att pika en vän så fort du kommer åt eftersom hen blir så arg. Försök att hålla igen, din väns känslor är äkta och det finns en risk att du sårar hen ordentligt.

Jungfru 23/8-22/9

Idag hör du ett rykte om dig själv och blir fascinerad över hur en lögn utan det minsta korn av sanning kunnat växa så snabbt. Du inser att det finns någon som inte tycker om dig och som sprider de här ryktena. Nu märker du vilka personer du verkligen kan lita på.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen försöker du banka in lite vett i en yngre släkting. Hen fattar väldigt många dumma och ogenomtänkta beslut just nu och hen skulle må bra av lite vägledning. Tyvärr märker den här personen inte av sina misstag, men du vet att det bara är en tidsfråga innan de här besluten ger konsekvenser.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör den här tisdagen och du charmar nästan alla i din väg. För din del handlar dagen om att knyta värdefulla kontakter både privat och inom arbetet. Kvällen blir intensiv men trevlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska vass i dina pikar just nu och det finns en risk att du sårar en person som är väldigt känslig den här perioden. Försök tona ned din ironiska sida när du är med din vän. Under eftermiddagen får du en rejäl utmaning av din chef.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir intressant och väldigt energikrävande. Även om det blir en bra dag så blir du förvånad över vissa personer och hur de hanterar framgång. Du inser att det inte bara finns dåliga förlorare utan att det även finns dåliga vinnare.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir lite av en utmaning att få ihop alla projekt som du påbörjar den här tisdagen. Du har en massa energi på förmiddagen och det är därför som du kör igång så mycket. Efter lunch försvinner både din energi och din motivation. Här gäller det att ta hjälp av en kollega så att du blir klar i tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara förnuftig och om att resonera med en släkting tills ni kommer fram till en lösning på dina problem. Din släkting har mer erfarenhet än du inom det här området så därför är det bra att lyssna på vad hen har att säga.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons