Onsdag 12/2

12 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv onsdag där du ifrågasätter en hel del av dina kollegor arbete. Du vill gärna ha kontroll, men just idag så känner du att ingenting fungerar som det ska. Dina arbetskamrater tycker ditt kontrollbehov är lite jobbigt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn och ganska mysig inledning på onsdagen. För en gångs skull känner du att du ligger bra till och inte behöver stressa. Eftermiddagen handlar om att avsluta en kurs eller utbildning. Det blir en givande dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är glad och positiv idag. Det mesta du gör fungerar smidigt och de små hinder som du stöter på underdagen klarar du av tacka vare din entusiasm och kreativitet. Under kvällen finns det utrymme för att göra något lite galet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är så envis idag och det gör att hamnar i trubbel. Istället för att acceptera att vissa saker ligger utanför din kontroll att påverka så försöker du tvinga igenom vissa idéer som du har. Eftermiddagen kan ge positiva nyheter angående ekonomin.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett riktigt härligt humör idag och du charmar alla du möter. Du möter en hel del nya personer den här onsdagen som blir fängslad av din utstrålning. Eftermiddagen tycks kretsa kring utomhusaktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Det är bra att vara ärlig och prata fritt ur hjärtat men det kanske är ännu bättre att lyssna. Idag har du tillfället att lära dig massor om ett visst område om du bara tar ett steg tillbaka och låter en kollega får möjligheten att visa upp sin kunskap.

Vågen 23/9-22/10

Du tar på dig för mycket ansvar just nu. Försök att låta din kollega dela på jobbet. Visst har du kanske mer erfarenhet, men hen har betalt för att utföra samma jobb som du och då är det bara rättvist att hen tar lika mycket ansvar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är osäker på hur en släkting kommer att reagera när du berättar en viss nyhet. Du har hållit det här för dig själv ganska länge nu, men nu måste du säga sanningen. Eftermiddagen kretsar kring an annorlunda uppgift.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är seg i starten den här onsdagen. Trots att du försöker så kommer du inte riktigt igång. Efter lunch känns det bättre, men då måste du höja tempot om du ska hinna med dagens uppgifter. Kvällen blir överraskande intressant.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen känner du att du äntligen börjar komma ikapp efter förra helgen. Du har kontroll på de flesta områden både på jobbet och privat. Idag blir du extra glad när en vän kontaktar dig med ett roligt besked som rör både dig och hen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tycker att du inte begär så mycket av din släkting, men hen anser att du ställer lite för höga krav. Under den här dagen får du möjlighet att prata igenom den närmaste framtiden och göra upp en plan som fungerar för er båda.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite försiktig idag. Efter en turbulent tid vill du inte röra upp onödiga känslor hos din vän. Visst borde ni reda ut en del, men samtidigt så känner du att du faktiskt inte orkar med mer problem just nu. I övrigt en harmonisk och ganska lugn onsdag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons