Torsdag 13/2

13 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att klara av en uppgift utan att bli irriterad på din kollega. Du har svårt att jobba i grupp och när du märker att en person inte drar sitt strå till stacken blir du rasande. Kvällen blir informativ.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att anpassa sig och det kanske inte är Oxens starkaste sida. Du vill gärna köra på efter eget huvud och du ogillar när någon talar om för dig vad du ska göra. Idag får du öva på dina diplomatiska talanger.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en härlig och intressant torsdag att se fram emot. Just nu för Månen in massor av kreativitet i ditt tecken, men dess placering kan även göra dig lite känsligare än vanligt. Kvällen handlar om att ta in information.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt harmonisk den här dagen. Det finns ett accepterande i ditt tecken som inte funnits där tidigare och det gör det enklare för dig att gå vidare med ditt liv. Under eftermiddagen får du möjligheten att informera en vän om en affärsplan som du har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det råder minsann ingen brist på idéer i ditt tecken just nu, vad du borde fundera på hur du ska kunna kombinera all dina snilleblixtar till ett sammanhang. Ta hjälp av en kollega som är lite mer strukturerad än vad du är.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du måste vara ytterst försiktig när du yttrar dig om olika saker just nu. Du har väldigt lätt för att bli lite för entusiastisk och det kan göra att du hoppas lite för mycket på en plan som du har fast du vet att den med största sannolikhet inte kommer att gå i lås.

Vågen 23/9-22/10

Du är trött på kommentarer som du får från en missnöjd kollega. Hens negativa inställning till det mesta drar ned ditt humör på jobbet. Försök att prata med din kollega och få hen att inse vikten av att vara positiv på sin arbetsplats.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag väljer du vad du ska gör och det är en frihet som du verkligen uppskattar. Du jobbar ofta med rutinuppgifter som inte lämnar så mycket utrymme för fantasi och egna idéer, men idag har du större frihet. Ta till vara på den här möjligheten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och omväxlande dag där du vågar ta lite risker. Du brukar inte ha några problem med att chansa, men den senaste tiden har du tagit det säkra för det osäkra bara för att du behöver trygghet i din vardag.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir stressig och krävande, men den bli också rolig och inspirerande. Du växer den här dagen tillsammans med dina kollegor och den grupp du arbetar i. Kvällen handlar om att ta plats och visa vem du är.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad på en bekant för hens ständiga skryt om hur bra hen är och hur mycket hen kan. Du vet att du bör ta den här typen av snack med en nypa salt, men just nu har du inget tålamod med den hens beteende.

Fiskarna 19/2-20/3

Du på bättre humör idag än igår. Du är medveten om att ditt humör verkligen går upp och ner hela tiden just nu men du vet inte vad det beror på. Det kan vara en influens från Pluto, men det kan också röra sig om ouppklarade problem som du har i ditt liv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons