Fredag 14/2

14 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir flirtig, du vågar visa dina känslor lite mer öppet även om du fortfarande tar det säkra för det osäkra. Det här är en dag då det passar bra att köpa blommor till någon som du tycker om, eller att ge en kollega en komplimang.

Oxen 20/4-20/5

Du har mycket att göra den här fredagen så dagen går fort. Trots att det är lite stressigt så har du roligt. Det ligger vår i luften och du njuter av den känslan. Idag får du en fin komplimang av en chef eller kollega. Kvällen kretsar kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är bra på att tala om vad du tycker och tänker och det är en kvalitet som kommer väl till pass idag. Under den här fredagen så behöver din chef handfasta råd för att kunna driva ett projekt framåt och det är något som du kan bjuda på. Kvällen blir rolig, livlig och alldeles för sen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite tveksam till hur du ska hantera dina känslor idag. Du känner att du har två alternativ, det ena är att träffa den person som du uppskattar och visa eller tala om för hen hur du känner. Det andra, och mer trygga alternativet är att återigen pressa undan dina känslor och umgås med kompisar istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag så får du mycket uppskattning från en kollega. Du gillar att flirta, men du är inte så säker på att du vill vara mer än vän med den här personen. Under dagen kan det dyka upp lite roliga förslag på kvällens aktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt ivrig av dig och det finns en risk att du slarvar med saker som du måste vara noggrann med. Idag finns det så mycket känslor i luften att ditt arbete kommer lite i andra hand. Kvällen ser ut att kunna bli romantisk för förälskade Jungfrur.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du hand om en person lite extra. Hen är så sårbar och det lockar fram beskyddarinstinkten hos dig. Tänk bara på att du inte sänder ut fel signaler till den här personen. Det du gör av omtanke kan hen uppfatta som ett intresse för mer än vänskap och det kan ställa till problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att visa omtanke, inte bara mot din partner och din familj utan att ta det hela ett steg längre. Under dagen visar du med små gester både dina kollegor, vänner och kanske en främling hur mycket du har att ge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du väldigt flirtig av dig. Det är svårt att låta bli när luften andas romantik. Oavsett om du har ett förhållande eller är singel så sänder du ut signaler om att du är tillgänglig vilket kan leda till flera roliga och på gränsen till fräcka komplimanger den här fredagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir annorlunda men härlig. Du får mycket uppmärksamhet och det kan hända att du får ett anonymt kärleksbrev. Som singel så njuter du av att få komplimanger även om du tycker det känns lite underligt. Kvällen kan bli förtrollande om du bara vågar kliva utanför din bekvämlighetszon.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du lite extra uppmärksamhet från en vän eller din partner. Det blir en trevlig överraskning, glöm bara inte bort att återgälda omtänksamheten. Ibland är du lite disträ och glömmer bort hur viktigt det är med de där små gesterna.

Fiskarna 19/2-20/3

För den romantiska Fisken kan det här vara en av årets viktigaste eller jobbigaste dagar. Du vill visa hur mycket du bryr dig om din partner med det här är också en dag som väcker tabun och förbjudna känslor till liv igen. Kvällen blir dramatisk.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons